Stvari koje pravi muškarac nikad neće promeniti

Alfa mužijak se nikad ne menja, on dominira u ovom čudnom svetu...

Ne govorimo o globalnim pitanjima i promenama u svetu, već o ličnim navikama i stavovima, koji se nikad neće promeniti, ma koliko se ženski svet trudio da se to dogodi. Imajući u vidu da se većina muškaraca nastoji prilagoditi ženskim zakonima, sa ciljem funkcionisanja veze, trebalo bi im makar dati orden za hrabrost što pokušavaju da dostignu nemoguće - da ugode ženama.

Kako bi izbegli konstantno žensko gunđanje, muškarci se trude da popamte sve naredbe, smernice i putokaze koje im žene daju, kada je njihovo svakodnevno ponašanje u pitanju. Istina je, naljutićete je ako jastuke na krevetu rasporedite onako kako ona to inače ne radi, pomešate redosled peškira u ormaru, napravote joj zbrku u kuhinji, stavljajući šoljice za kafu tamo gde idu tanjirići, iliti ne daj bože, sami odlučite da kuvate ili oribate wc.

Možda baš vi imate sreće da je vaša voljena tolerantan saigrač, koji vas neće prostreliti pogledom svaki put kada porušite, dok gestikulirate i objašnjavate kako se vaš najbolji ortak napio sinoć, ramove sa slikama koje je ona tako pažljivo slagala na polici iza vas. Međutim, postoje stvari na koje ni jedna žena ne može da zažmuri, ma koliko se trudila.

Te iste stvari će se svaka devojka koja drži do sebe truditi da promeni na svom muškarcu, u cilju njihove što kvalitetnije veze. Što vi naravno nećete tako doživljavati. One to vide kao misiju u kojoj vama pomažu da evoluirate od predlakavog stvorenja u kulturno biće sa kojim je milina razgovarati i biti u prostoriji. Žene će vam tolerisati po koji ispad kada ste sami, ali nikako neće prihvatati da ih brukate u javnosti.

Dakle, koje su to stvari koje realno muškarci nikad neće prestati da rade, ma koliko žene na tome insistirale?

Pre svega ALJKAVOST

- Ne postoji način da žena natera muškarca da vidi prašinu na isti način na koji je ona vidi. Muškarci prašinu jednostavno ne doživljavaju kao zakletog neprijatelja i ne vode rat sa njom svake subote. Takođe nagomilani sudovi u sudoperi, po mišljenju muškaraca nisu prevelik problem, jer uvek možeš da srkneš vodu iz ruke u kupatilu, ako baš nema piva. Čarape sa rupom, najveća ženska noćna mora, ne predstavljaju ni najmanji problem muškarcima, koji mogu da ih nose i po tri dana (minimum). Takođe, pranje veša se odvija tek kada vam ponestane i kostima za Noć veštica kao rezervne garderobe. Muškarci će uvek reći da je nešto relativno čisto, umesto da je gnusno prljavo. Dok će se ženama gaditi da uđu u prljavi wc, to muškarcima neće predstavljati veći izazov, niti će osetiti nagon za čišćenjem istog.

Zatim način na koji se OBLAČE

- Koliko god se trudili većina muškaraca nema smisla za modu. Jednostavno, njima je svejedno što se boja duksa ne slaže sa farmerkama i patikamaako se u njima osećaju prijatno. S druge strane, nijedna devojka koja drži do sebe neće kročiti na ulicu kao klovan, a još manje će hteti da klovna šeta pokraj sebe. Ko vam je kriv muškarci, što ste se zagledali u lepu ženu, koja neće sa sobom da vuče prilepak koji ne zna da se obuče, već lepo i pristojno obučenog muškarca na kom će im druge dame pozavideti. Muškarcima s druge strane ni najmanje ne smeta da jednu istu majicu nose po dve nedelje, dok svoju dragu nikada ali apsolutno nikada dan za danom neće videti u istoj haljini. Najgore sa čim mogu da se suoče muškarci jesu žene koje im kupuju garderobu. Tad im više nema spasa.

I naravno FUDBAL i VIDEO IGRICE

- Koliko god žene verovale da će muškarci prerasti ove dve najkritičnije zone, to se nikada realno neće desiti. Neverovatno ali istinito, svakog muškarca će više zanimati za koliko miliona je izvesni fudbaler potpisao ugovor, od toga kako je ona provela svoj dan. Bezuspešno će žene pokušavati da ubede muškarce da gube vreme i traće svoj život na nevažne stvari, umesto da se posvete onim bitnim.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group