Žene otkrile šta ih to „pali“

Pripadnice lepšeg pola iskreno su rekle šta najviše vole kod muškaraca...

Iako se generalno smatra da žene i muškarci potiču sa različitih planeta i da jedni za druge predstavljaju nerešive enigme, moramo reći da smo zahvaljujući razvoju modernog sveta i tehnologija odgonetnuli mnoge ženske tajne. Ipak, sada, brojni muškarci širom sveta žele da otkriju šta to žele vole i šta ih to uzbuđuje. Čitajući razne ankete i pričajući sa mnogobrojnim devojkama i ženama došli smo do sledećih zaključaka:

1. Šake

Žene obraćaju dosta pažnje i na šake. One vole negovane, ali i jake i snažne šake čiji stisak može da slomi sve.

2. Ljubljenje u čelo

Žene vole emotivniju stranu muškaraca, a za njih nema lepšeg osećaja od poljubca u čelo. One obožavaju kada ih njihovi miljenici ljube u čelo i tada se osećaju bezbedno i voljeno.

3. Kada se ne trude previše

Verovali ili ne, žene vole muškarce koji ne žele da se polome oko njihovih želja, iako postoji i manji broj onih princezica koje žele da im njihov muškarac skine zvezde sa neba.

4. Kad se ne plaše da prave budale od sebe

Žene obožavaju muškarce sa smislom za humor, ali najviše vole one koji vole da se našale na svoj račun i da se glupiraju. Naravno, ti muškarci moraju imati meru i ne smeju preterivati.

5. Osećaj za stil

Lep muškarac je još lepši kada je dobro obučen. Žene prosto balave za mušakrcima koji imaju stila i koji znaju kako da se obuku za svaku priliku.

6. Muškarci koji majstorišu

Muško je muško i to mora uvek da bude. Zbog toga žene preferiraju sposobne muškarce koji znaju da majstorišu i popravljaju razne stvari po kući, ali i izvan nje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group