5 najboljih načina da stavite kondom

Da li vam se desilo da vam najbolji trenutak pokvari stavljanje kondoma? Mi vam možemo pomoći...

Svi znamo koliko su kondomi korisni i koliko znače, ali ponekad njihovo stavljanje zna da pokvari trenutak i da ubije doživljaj. To je jedan od čestih razloga zašto muškarci, pa i žene, ne vole kondome. Ipak, ne smemo dozvoliti da nas ovakve prepreke pobeđuju, moramo se potruditi da kondome učinimo zanimljivim.

Mi vam predstavljamo 5 najboljih načina uz pomoć kojih ćete održati ljubavnu atmosferu, dodatno rasplamsati trenutak i uspešno staviti konodm.

1. Uradite to zajedno

Žene često vole da umešaju prste, pa im to dozvolite u ovim situacijama. Uradite to zajedno. Dok predigra traje,  zajedno sa vašom lepšom polovinom stavite kondom. Ovako nećete prekidati kontak i vrela atmosfera će se nastaviti.

2. Uradite to polako

Strast prestaje kada strastveno ljubljene i predigru prekinete naglim ustajanjem kako bi stavili kodnom. Izbegnite to. Neka vam kondom bude u blizini, polako otvarajte pakovanje i polako stavljajte kondom. Ne žurite. Trudite se da i dalje držite atmosferu u dobrom pravcu.

3. Zlatna usta

Ako vaša lepša polovina voli oralni seks, onda vam ona može pomoći i sa kondomom. Pretvorite ovo u zabavnu igru. Ako se vaša polovina složi, onda ona može da proba da sa svojim ustima stavi kondom. Ovo možda neće biti, brzo, lako i jendostavno, ali vi ćete se super osećati i uživati, a strast će biti samo veća.

4. Ženu gledajte u oči

Dok stavljate kondom, ili dok to radi vaša lepša polovina, trudite se da održavate kontak sa očima. Ovako ćete još više uzbuditi vašu partnerku. Ubacite i poneke „seksi“ reči koje će vam dodatno pomoći da se opustite, ali i da opustite vašu partnerku.

5. Pričajte

Ovo je defininitivno glavna stavka. Komunikacija je sve. Ćutanje često zna da dovede do neprijatne situacije, a takva je stvar i sa seksom. Ako imate problema sa kondomom, pričajte, otvorite se. Vaša partnerka će to razumeti. Šalite se i budite zanimljivi dok to radite, priča i smeh su najbolji lek.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group