Anđelina Džoli otkrila 'najbolji seks' koji je ikada imala

Bivši partneri Anđeline Džoli verovatno se osećaju prilično zapostavljeno nakon što je glumica otkrila da je 'najbolji seks' koji je ikada imala bio sa Denzelom Vašingtonom u jednom filmu...

Ova 48-godišnjakinja je glumila u brojnim filmovima tokom godina i srela mnogo različitih ljudi tokom svog puta. A u jednom posebnom projektu iz 1999. godine, Džoli je rekla da je uživala 'u zavođenju' svog partnera Vašingtona. Glumački par je sarađivao na uznemirujućem kriminalističkom trileru Filipa Nojsa, Bone Collector, koji je zasnovan na istoimenom romanu Džefrija Divera iz 1997. godine.

Džoli glumi policijskog službenika, Ameliju Donahju, koja očajnički pokušava da pronađe serijskog ubicu koji ostavlja uznemirujuće posetnice na svakom mestu zločina - kost koja je izvađena iz svake žrtve.

Njen lik ima problema da dođe do počinioca ovih ubistava, zbog čega ona traži pomoć na drugom mestu. To dolazi u formi kvadriplegičnog forenzičkog eksperta Linkolna Rima, kojeg tumači Vašington. Linkoln je ostao paralizovan od vrata nadole nakon stravične nesreće, ali mu um savršeno radi i on pomaže Ameliji da reši slučaj.

Nakon što su proveli toliko vremena zajedno, par je postao blizak - ali ne na način na koji biste možda očekivali. Govoreći u intervjuu sa Dark Horizons neposredno nakon što je Bone Collector prvi put objavljen, Džoli je otvorila o svojoj hemiji na ekranu sa Vašingtonom.

"Ono što je fascinantno su putovanja koje ova dva lika prolaze, i duboki odnos koji se razvija između njih", rekla je zvezda Tomb Raidera.

Pogotovo, Džoli je rekla da je scena u kojoj koristi i miris i intelekt kako bi zavela forenzičkog stručnjaka bila 'najbolji seks koji je ikada imala'.

"Bilo je sjajno zavesti nekoga svojim umom, ogroman afrodizijak," dodala je.

Iako se Džoli očigledno zabavljala radeći sa Vašingtonom, opisala je snimanje filma kao 'usamljeno' iskustvo u celini. "Malčice sam poludela. Od početka, osećala sam se kao da nisam sposobna da ovo radim, da vodim film i budem odgovorna za ovo, da fizički rukujem ovim, da spasim život i uđem tamo i budem policajac", priznala je.

Glumica je rekla da je igranje u filmu 'skoro dovelo do ludila' jer je njen lik 'bila tako lud u sebi'.

Bone Collector ima ocenu od 28 procenata na Tomatometru na Rotten Tomatoes i 6.7/10 na IMDb.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group