Čovek u srećnoj vezi sa seks lutkom veruje da mu je ona promenila život

Čovek koji je u romantičnoj vezi sa lutkom imena Katarina, tvrdi da se njegova sadašnja ljubav na daljinu u početku osećala ugroženo zbog nje...

Gospodin koji se predstavlja kao Ozi Rod, kupio je svoju lutku oktobra meseca 2021. godine nakon duže suše u ljubavnom polju. Razgovarajući sa novinarima 7News mreže, on je objasnio: „Dom mi je bio veoma prazan. Postajete veoma mračni kada vašem životu nedostaje stimulacija. Nisam dodirnuo devojku dve godine i sve je postalo pomalo čudno i daleko“.

Međutim, uprkos tome što nije uživao u fizičkim blagodetima sa ženom duže vreme, Rod je nedavno stupio u vezu sa jednom damom koju je upoznao na internetu, ali je ona nažalost udaljena više od 5.000 kilometara od njega, što znači da oni ne mogu da se vide uživo.

On je upravo zbog toga odlučio da iskoristi internet kako bi otkrio svet seks lutki, ali priznaje da je u startu sve to smatrao prilično neistraženim i zastrašujućim poljem, jer je sve to nešto za šta on navodno nije ni znao da postoji. Bilo kako bilo, tri hiljade australijskih drahmi kasnije, Rob je postao ponosan na svoju lutku u punoj veličini, odnosno svoje fizičko sintetičke partnerke – kako je sam opisuje.

Nedugo nakon što je svojoj dragoj dao ime Katarina, Rob tvrdi da su počele da se rađaju brojne emocije i prednosti od njenog posedovanja, pored onih jasnih i fizičkih. Kako je dodao australijskim medijima: „Odjednom, iz praznine stiglo je nešto što je zahtevalo brigu, održavanje i poboljšanje na ženski način. Bilo je veoma lepo“.

Rod je odlučio da se napravi nekoliko fotografija svoje drage, koristeći je kao model, oblačeći je, stilizujući joj kosu i kreirajući poseban nalog na Instagram platformi posvećen njoj, koji sada ima više od 11.000 pratilaca.

Međutim, ništa od ovoga nije prošlo bez problema, jer je oko mesec dana nakon kupovine Katarine, Rod preneo vesti svojoj ljudskoj partnerki, koja nije bila preterano oduševljena njegovom idejom. „Prepirali smo se oko Katarine i ona jednostavno to nije razumela“, izjavio je Australijanac. „Prvobitno se osećala ugroženo i pitala se zašto“.

Kada joj je Rod objasnio da je lutka tu samo kako bi mu pravila društvo, ona je uvidela zbog čega je Katarina veoma važna za njega. Kako je Rod dodao: „Ona je videla šta radim sa fotografijama i u medijima i jednostavno je prihvatila sve, nastavljajući dalje“.

Ovaj čovek je svoju silikonsku dragu od tada predstavio i svojoj staroj majci, koja ju je takođe prihvatila kao deo njegovog života. Pored toga, uspeh na Instagram platformi doveo je do toga da Rod krene sa fotografisanjem drugih lutki sa svojom voljenom pokraj njih za jednog kineskog proizvođača.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group