Deli muža sa majkom i ponekada sa sestrom kada su termini otvoreni

Neke stvari su namenjene deljenju između članova porodice, na primer DNK, hrana, daljinski upravljač, krov nad glavom i ponekad batine, ali neke druge stvari, kao što je muž, definitivno ne pripadaju ovoj listi...

Međutim, to nikako ne smeta Medi Bruks, korisnici TikTok platforme koja je otvoreno govorila svojim pratiocima o deljenju svoga muža sa sestrom i mamom.

Kako deluje, ova žena je obrisala svoj nalog na ovoj društvenoj mreži od inicijalnog otvaranja duše o svojoj otvorenoj i čudnoj vezi, ali je od tada deljena od strane drugih TikTokera i bilo je moguće čuti kako objašnjava na koji je način iskorišćava u svoju korist onda kada nije raspoložena za seks.

Kako je Bruksova izjavila: „Moja mama i ja smo svingeri i to je super. Znate li zašto? Kada god ja nisam raspoložena, mogu omogućiti svom mužu da uživa sa njom. Da, takva sam žena. Dozvoljavam svom mužu da ima moju mamu nekoliko puta nedeljno“.

Bruksova, njen muž i njena majka su u potpuno otvorenoj vezi, dok je ona dodala čak i da njena mlađa sestra ponekada uleti u akciju, kada se za to stvori prilika. „Želite li da znate kako svog muža održavam srećnim? Puštam ga da se igra i sa mojom mlađom sestrom“, izjavila je.

Podrazumeva se da postoje razne vrsta veza na ovom svetu, sa otvorenim i poliamornim vezama koje nisu preterano neobične, ali nikako nas ne iznenađuje što je ovakva kombinacija u okviru jedne porodice potpuno zbunila brojne ljude.

Za sada nije potpuno jasno zbog čega je nalog ove žene uklonjen nakon što je govorila o svojoj otvorenoj vezi, ali pored brojnih kritičara, našli su se i oni koji su pružili podršku zbog načina na koji ona i njena porodica biraju da dele jednog čoveka između sebe, što može biti zbog neopisive sreće njenog muža, gledano sa muške strane, ili su za ove komentare jednostavno zaduženi ljudi iz Alabame. Sa Amerikancima se nikada ne zna.

@thomas_g_tv Woman let’s husband sleep with her mom and sisters!! #fun #wife #cheating #young #humor #comedy #youtube #reaction #react #gross #lucky #haha #life #lifestyle #swinger #swingers #sex #sexylady ♬ original sound - Thomas Henderson

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group