Koja je idealna količina seksa koja nam je potrebna tokom nedelje

Jedno od najvećih pitanja za brojne parove jeste koliko im je seksa potrebno nedeljno kako bi im veza ostala zdrava i aktivna...

Jedan ekspert za seksualna pitanja i bračni savetnik, sada je došao do konačnog odgovora na ovo krucijalno pitanje. Džejk Madok iz Brizbejna, nudi savet parovima kako bi održali svoju strast na dobrom nivou i poboljšali seksualni život. U svom nedavnom snimku na TikTok platformi, ovaj Australijanac se okrenuo temama seksa i toga da li ga imamo u dovoljnim količinama, dobrim po naše zdravlje.  

Kako Madok navodi, seks je ključna komponenta bilo koje veze, a kao takav i sam ima brojne prednosti. Madok tvrdi da je regularno upražnjavanje seksa veoma dobro kako po mentalno, tako i fizičko zdravlje, istovremeno nam pomažući da regulišemo naše hormone. U svom snimku, Madok je odgovorio na pitanje koja je prava količina seksa koja nam je potrebna svake nedelje.

Kako je ovaj stručnjak odgovorio: „Iza seksa stoji obilje nauke. Brojna istraživanja izvedena do sada navode da je veoma dobro za žene da imaju orgazam tri puta tokom nedelje. Ovo je dobro za njihovo mentalno i fizičko zdravlje i njihova tela u globalu. Seks tri puta tokom nedelje dobar je za regulaciju muških hromona, odnosno naše mentalno i fizičko zdravlje takođe. Tokom seksa se dešava mnogo dobrih stvari i njegovo upražnjavanje tri puta nedeljno pomoći će vam da se zbližite sa svojm partnerkom na najbolji mogući način“.

On je izjavio kako je veoma lako za parove u dugim vezama da postanu pomalo lenji i uljuljkani, što poseduje negativan efekat na količinu seksa koji imaju. Madok veruje da je od vitalnog značaja da parovi imaju intimne odnose redovno kako bi održavali svoju vezu zdravom i ispunjenom seksualnim nabojem.

Kako je dodao: „Ljudi u dugim vezama često se uljuljkaju i razmišljaju kako je seks jednom nedeljno sasvim dovoljan, što dovodi do seksa jednom mesečno i postaju sve lenji i lenji, na kraju se potpuno razilazeći. Stoga, dva do tri puta nedeljno parove čini daleko povezanijim“.

@coachjakemaddock It's good for your physical and mental health #jakemaddock ♬ original sound - Jake Maddock

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group