Mia Kalifa otkrila čudnu naviku vezanu za tuširanje i zaprepastila svoje fanove

Nekadašnja legenda PornHub platforme, Mia Kalifa, iskoristila je TikTok kako bi podelila sa svojim fanovima da jednu stvar uvek nosi sa sobom, čak i kada se tušira, što je svakako zaprepastilo ljubitelje njenog lika i dela…

Pozirajući u teget svilenoj pidžami dekorisanoj grafikama pečuraka koja je njene bujne grudi stavila u prvi plan, zajedno sa serijom zlatnih lančića koji se obavijaju oko njenog tela, Mia je napisala: “Ono kad ti kažu da ti sigurno treba previše vremena da sve to skineš pre tuširanja”. Potom, Mia je usmerila kameru prema nakitu i otkrila da ga zapravo nikada ne skida sa sebe.

Ovo čudno priznanje podelilo je njene fanove, pri čemu je jedna grupa želela da zna gde može nabaviti takve aksesoare koji sve to mogu podneti, dok su drugi želeli da znaju zašto ih ona ne skida sa sebe prilikom kupanja.

@miakhalifa

baby we dont wear jewelry we cant swim in 🥹

♬ Your joking - n0ggernUtter

Po svemu sudeći, Mia uvek želi da izgleda sjajno, a skoro je dospela u naslove brojnih medija noseći sjajnu haljinu tokom proslave svog tridesetog rođendana ranije ove godine. Brineta je podelila nekoliko slika i snimaka svoje magične haljine, koja je, poput njene pidžame bila ukrašena grafikama pečuraka i vila.

Na jednom kratkom snimku koji je objavljen pored fotografija, možemo videte Miu kako se muči da otvori flašu šampanjca pre nego što predloži korišćenje svoje visoke štikle.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group