Profesionalna ljubavnica zarađuje 80.000 evra mesečno naređujući muškarcima

Profesionalna ljubavnica i domino dama otkriva zašto imućni muškarci plaćaju na hiljade dolara za njene usluge, tvrdeći da im njeni „tretmani” pomažu da se oporave od trauma iz detinjstva...

Mistress Cleopatra, tridesetdvogodišnja žena, zarađuje oko 80.000 evra na mesečnom nivou na OnlyFans platformi, nakon što je zakoračila na dominatriks scenu. Ukoliko želite da posetite njenu ‘tamnicu’, budite spremni da se povinujete svim njenim naređenjima, ali i da proživite svoje domino fantazije.

I dok se ova uloga posebno uklapa sa stranom njene ličnosti koja voli da drži sve pod kontorlom, zvezda insistira da najviše beneficija imaju njeni klijenti, od kojih su mnogi imućni biznismeni sa ličnim traumama iz prošlosti. „Oni vole da ih ponižavam, jer su mnogi od njih bili predmet vršnjačkog nasilja kada su išli u školu”, izjavila je Kleopatra, koja inače ima 249.000 pratilaca na Instagramu i Twitteru, odnosno X.

„Oni su bili štreberi, i po prirodi stvari su bili mete vršnjačkog nasilja. Vole da ih ponižavam, ponekada i fizički. Jednostavno, oni kao da ne mogu da se odvoje od tog dela svoje prošlosti. Obožavaju kada im se podsmevam i maltretiram ih, i jednostavno jedva čekaju da to ponovo osete. Za njih je to emotivno, ali im istovremeno daje prostor i vreme da ispolje sve te svoje emocije. U potpunosti se promene tokom sesija. Neki od njih su CEO ili direktori kompanija, a osećaju da su zajedno sa svojim napretkom izgubili deo sebe. Kada dođu na sesiju, oni žele da se vrate u detinjstvo i ponovo osete kao ti mali dečaci. Ponizite ih, a onda ih nagradite, a oni su spremni debelo da plate za takve stvari. Na kraju svake sesije razgovaramo o njihovim željama i zašto im se to dopada, i tada, kao da razgovaram sa sasvim drugačijim čovekom. Nakon svake sesije oni postaju opušteniji i zabavni, kao da su ponovo rođeni kada ja završim sa njima.”

Kleopatra je povezala ovo iskustvo sa teškim treningom u teretani i dodala da njeni klijenti ponovo uzimaju svoju moć od svojih trauma iz prošlosti. „Jednostavno, opušta ih kada znaju da ja imam kontrolu nad njima i da ne moraju da misle. Naše sesije su više psihološke nego seksualne. Ukoliko se zagledate duboko unutar sebe, shvatićete da i vi sigurno imate neku želju o kojoj ne možete da razgovarate sa bilo kim, jer vam deluje kao preveliki tabu”.

Ova domino dama, koja živi u Amsterdamu nakon što je napustila Egipat 1998.godine, kaže da joj nijedna sesija ne pada teško, te da vrlo lako može razdvojiti svoj posao od svog privatnog života. „Naravno da uživam u svom poslu, jer je to deo mene, ali mislim da nije za svakoga. Morate biti snažna osoba kako biste uspeli da ostanete u svojoj ulozi do kraja. U svom privatnom životu, veoma sam osetljiva i empatična osoba, ali uspevam da podelim svoju ličnost na dva dela.”

Iako postoji čitava zajednica Domino dama, Kleopatra preferira da radi sama. „U tom svetu postoji puno ljubomore, jer neke domino dame ne vole kada njihovi klijenti dolaze kod vas i onda pokušavaju da vas ponize i spuste. Klijenti vrlo često imaju različite domino dame za različite potrebe, a one ponekada mogu biti zaista užasne osobe. Kako bih se odvojila od čitave te drame, ja radim sama i uspešna sam u tome što radim. Voljna sam da budem vrednija i uradiću sve što je u mojoj moći kako bih bila uspešnija, i to mi je glavna inspiracija. Fokusiram se na sebe i svoj posao”.

Pored toga, Kleopatra je počela da obučava mlade nade OnlyFans platforme iz njenog polja rada: „Veoma sam vredna i volim da pomažem drugima. Imam sedam ili osam klijenata i upravljam svima njima – oni ne znaju ništa o tom poslu i morate ih naučiti i dosta stvari uraditi umesto njih dok se ne snađu u ovoj branši. To zaista zahteva mnogo rada. Ja takođe ulažem svoj novac u druge biznise, što brojni ljudi ne očekuju od mene. Naravno, provodim dosta vremena sa svojom porodicom i trošim svoj novac na njih, imam tu sreću da sam u mogućnosti da im priuštim šta god oni poželeli."

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group