Prosečne dužine penisa širom sveta

Pored večnog pitanja o prosečnom trajanju seksualnih performansi kod muškraca, postoji još jedna veoma bitna tema čije podatke prikupljene širom sveta nauka svake godine osvežava...

Pored toga što smo konstantno zabrinuti za trajanje odnosa, zadovoljavanje lepše polovine i trajanje intimnosti u krevetu, problematika dužine polnog organa i večnog pitanja da li je ona dovoljna predstavlja još veću noćnu moru muške populacije. Na svu sreću, za sve one koji žele da znaju da li je njihova budala dovoljno dugačka, postoji ogromna količina podataka koja je prikupljena kako bi se znale prosečne veličine penisa u gotovo svim zemljama sveta.

Sudeći prema World Population Review istraživanju, prosečna dužina penisa u erekciji iznosi između 12,9 i 13,92 centimetra, tako da svi koji imaju čime da se pohvale, ili makar to misle da mogu, nalaze se u ovom opsegu. Veličina muškog polnog organa nije u korelaciji sa faktorima kao što su plodnost ili broj seksualnih partnera, tako da ukoliko spadate u grupu velikih švalera i ženskaroša, to je verovatno zbog nekih drugih ličnih kvaliteta, a ne zbog onoga što vam se nalazi između nogu.

U globalnom polju, britanski alati deluju nešto iznad proseka sa 14,3 centimetra, ali su u Evropi najobdareniji muškarci u Holandiji. Kako se ispostavilo, donji regioni Holandije predstavljaju dom muškaraca sa najvećim penisima, dužine 15,6 centimetara u proseku.

Na drugim krajevima sveta, najveće surle pronađene su u Sudanu, gde muškarci u ovoj afričkoj zemlji poseduju prosečnu dužinu od 17,95 centimetara, dok odmah iza njih slede muškarci iz Demokratske Republike Kongo, sa 17,93 centimetra u proseku. Najmanja prosečna veličina izmerena je na Tajlandu, sa penisima koji se u proseku protežu do 9,43 centimetra.

Međutim, važno je navesti da su ovi podaci prilično skloni greškama zbog toga što se prikupljanje podataka o dužini penisa zasniva na samostalno predatim podacima i verovanju da je neko potpuno iskren kada je reč o njegovom ponosu.

Pored toga, istraživanje ističe da su ovakva ispitivanja bazirana na volonterskoj bazi, u kojoj muškarsci sa nešto većim alatima najverovatnije žele pre svih da se pohvale i podele svoje informacije sa svetom. Stoga, ukoliko neko laže vezano za dužinu svog vršnjaka, onda čitavo istraživanje može biti uništeno i potencijalno nikada ne možemo znati koja je prava prosečna veličina penisa.

Ono što je na kraju važnije, jeste da rezultati ispitivanja ne poseduju prevelike varijabile kada je reč o prosečnim veličinama od države do države, ali je bitno zapamtiti da, kakav god alat da posedujete među nogama, on može biti sasvim dovoljan da završi svaki posao kome je namenjen.  

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group