Reper razmatra pridruživanje OnlyFansu nakon tvrdnje da ima jedan od najvećih penisa na svetu

Britanski umetnik koji repuje sa jamajčanskim akcentom "ozbiljno razmišlja" o monetizaciji svog velikog penisa u zamenu za višemilionski funti vredan ugovor sa OnlyFansom...

Poznate ličnosti poput Šon Pola i Šakila O'Nila navodno su veliki fanovi pevača rođenog na Šepiju, M Dot R, čija viralna pesma "Turn Red" postaje veliki hit na YouTube platformi sa šest miliona pregleda. M Dot R, rođen kao Mouzes Robert Mekdžordž, tvrdi da je najveći britanski reper koji repuje na jamajčanskom Patoisu i trenutno ima ugovor sa izdavačkom kućom Sony.

Oduvek je bio veliki ljubitelj jamajčanske kulture i pronašao je nišu za reggae i dancehall muziku pomešanu sa grimeom. Međutim, van muzike, Mouzes je govorio o tome da ima jedan od najvećih penisa na svetu i kako se žene "plaše" da spavaju sa njim. Rekao je: “Imao sam mnogo situacija gde su žene odbile da spavaju sa mnom kada su videle moj alat. Neke od njih su mi rekle, ‘Makni to od mene’ jer se plaše da će posle toga biti nesposobne da hodaju. Očigledno je da je vest stigla do OnlyFansa, verovatno od mojih fanova, i bio sam u razgovorima da potpišem ugovor sa njima za veliki novac."

Iako "ozbiljno razmišlja" o otvaranju naloga, dodao je: “Još uvek sam sasvim posvećen muzici. Ali vremena su teška za sve, pa bih mogao da potpišem s njima jer bi novac mogao biti previše dobar da bih odbio. Moji fanovi će verovatno takođe uživati videti ono o čemu su svi dugo pričali. Nisam siguran kako su prvi put čuli za to – možda je bivša nešto stavila na društvene mreže.”

Iako momci obično misle da je imati veliki penis "san", reper insistira da je to postalo "prava noćna mora". Kaže da je morao da potroši stotine funti godišnje na "posebno donje rublje" koje odgovara njegovom velikom komadu. M Dot R je dodao: “Većina momaka uvek kaže da bi voleli da imaju veliki – ali kada žene ne žele spavati sa tobom jer je tako ogroman, to je problem. Više veza mi se raspalo zbog toga i mnogo devojaka odbija da bude u vezi nakon što spavaju sa mnom jednom. Može biti prava noćna mora.”

Iako tvrdi da ima golemog mačora, pevač kaže da nije spreman da otkrije koliko je zaista dugačak. "To će biti otkriveno ako se prijavim na OnlyFans,” rekao je. “Recimo samo da je skoro duplo veći od britanskog proseka – i može biti velik kao podlaktica.”

Da biste dobili ideju, prosečan penis u Velikoj Britaniji iznosi nešto više od 5 inča – 12,5 cm. Reper rođen u Londonu insistira da i dalje želi da razvija svoju muziku.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group