Šta žene rade pre seksa

Više slika

Više slika

Ženski rituali pre zabave u krevetu...

Iako je najzanimljivije i najlepše kada je seks spontan, u većini slučajeva se planira zbog posla, dece i drugih obaveza koje donosi porodica.

Zbog toga žene imaju vremena da se spreme i urade svoje male rituale, pre nego što uskoče u krevet sa svojim partnerom.

1. Ishrana

Ishrana tokom dana je najbitnija. Izbegava se hrana koja izaziva nadimanje i gasove, pije se što više vode i unosi što više zdravih namirnica.

2.Pilule za kontracepciju

Iako se kontracepcijske pilule piju redovno i vodi se računa o ovulaciji i svakom preskočenom danu, svaka žena opet „premota“ pamćenje kako bi se setila da li je uzela pilulu.

3. Miris

Žene veliku brigu kada je rečć o mirisu. Kako ne bi razočarale svoje partnere, one obavezno idu an tuširanje i stavljaju dsota mirisnih supstanci kako bi mirisale što privlačnije.

4. Osvežavanje“ intimnih delova

Iako se preporučuje pranje intimnih delova samo vodom, neke žene vole da koriste mirišljave sapune, maramice i sprejeve koji „tamo dole“ daju lep miris.

5. Lep donji veš

Kada je u pitanju zabava sa partnerom, donji veš koji je uparen i izgleda seksi i zavodljivo je „must have“.

6. Pravljenje atmosfere

Ponekad žele da sve izgleda i bude romantično. Tada nameštaju muziku, svetlo, sveće...

7. Depilacija

Depilacija je najbitnija kod žena. Ako nije „sređena“, većina žena neće hteti da spava sa partnerom. Zato je depilacija intimnih delova i nogu prva stvar na listi koje žene rade.

Ženski Magazin

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group