Stvari koje nikako ne smete da radite u toku oralnog seksa

Sigurni smo da ne postoji muškarac koji ne voli oralni seks...

Istraživanja su pokazala da je oralni seks jedan od najpopularnijih vidova seksualnog odnosa. Uzbudljiv je, neobičan i pruža veliko zadovoljstvo. Zbog toga oba pola veoma često vole da uživaju u ovakvim seksualnim iskustvima. Međutim, postoje stvari koje nikako ne smete raditi kada je u pitanju oralni seks.

Evo o čemu je reč:

1. Ne gurajte joj glavu nadole

Ništa nećete postići na silu. Ako ona želi oralno da vas zadovolji, onda će ona to uraditi sama, tako da nema potrebe da je gurate i prisiljavate. Tako ćete samo pokvariti užitak.

2. Ne buljite u nju

Žene se ponekad osećaju neprijatno kada je oralni seks u pitanju. Zbog toga se trudite da ne buljite u nju i pokažite joj da vam je lepo i da uživate.

3. Ne tapšite je po ramenu kao zabrinut roditelj

Ništa ne zna da pokvari atmosferu kao loši potezi rukom. Zbog toga ni u ludilu ne tapšite vašu partnerku po leđima.

4. Ne budite jezivo tihi

Žene očekuju i žele da vide kako njihovi muškarci uživaju. Ako budete ćutali, one će pomisliti da nešto nije u redu i da niste zadovoljni.

5. Poradite na higijeni

Kada je reč o oralnom seksu, onda vaša higijena mora da bude savršena inače će vašu lepšu polovinu sačekati veoma neprijatno iskustvo.

6. Odužite joj se

Kada žena odradi svoj posao, onda je red da i mušakrac uradi isto. Ako posle njenog dela samo odete, sigurni smo da vas ona više nikada neće zadovoljiti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group