Uz pomoć interesantnog testa saznajte tip svoje seksualne ličnosti

Pornhub i Muzej seksa sklopili su partnerstvo sa molekularnim biologom Liom Silverom, profesorom sa Pristona i Kristen Mark, profesorom sa Univerziteta u Minesoti i Kinsi Instituta, kako bi razvili unikatan i fascinantan istraživački projekat...

„Kreirali smo SexType.Me, najveći test seksualne ličnosti svih vremena. SexType.Me koristi sofisticirane analitičke tehnike korišćene u istraživanjima genoma kako bi otkrio korene seksualne osobine ličnosti, odnosno njihove seksualne dimenzije".

Što bude bilo više učesnika, to će studija biti preciznija i tačnija, omogućujući istraživačima da periodično objave nova značajna otkrića. Ukoliko želite da učestvujete u ovom istraživanju kliknite na link ispod, budite potpuno iskreni i znajte da to radite u ime nauke!

SexType.Me Survey

Odrađivanjem ovog interesantnog testa svi učesnici će takođe omogućiti i direktno upoređivanje svojih seksualnih ličnosti sa Pornhub modelima. Pored otkrivanja novih stvari o ličnosti, ovo istraživanje projektovano cilja ka pomoći pojedinicima tokom spoznaje njihovog kompleksnog seksualnog identiteta i pomaže istraživačima da razumeju da li su seksualne ličnosti i osobine povezane sa dobro poznatim karakteristikama kao što su ekstravertnost ili empatija, ili se tu zapravo radi o nepovezanim domenima mentalnog izražavanja. Istraživanje takođe cilja ka osnaživanju učesnika u razumevanju njihove seksualne prirode, startovanju dijaloga sa partnerima i vođenja daleko autentičnijih seksualnih veza.

Za kompletiranje čitavog testa potrebno je oko petnaest minuta i on svim svojim učesnicima donosi sigurnu peticu, stoga slobodno probajte i dobro se zabavite, a možda delite određene karakteristike sa poznatim porno glumcima, a da toga niste ni svesni.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group