Začinite svoj seksualni život najboljim pozama za ovu godinu

Nešto novo, nešto divlje, ali uvek u granicama normale - kako za koga - može predstavljati pravi način za začinjavanje veze i raspaljivanje starog ljubavog žara...

Svaka promena je dobra, tako da je isprobavanje novih poza tokom seksualnog čina pravi način za osvežavanje naših odnosa. Tokom isprobavanja novih stvari možete otkriti dosta toga o sebi i svom partneru, zbližavajući se na nekom potpuno novom i višem stepenu.

Čitav karantinski period od samoga početka u nekima od nas budio je jaku želju za intimnim odnosima, dok je drugima u glavi bio dobar trening, ili nekoliko piva uz par prijatelja i video igre. Možda je neke od nas baš i sama činjenica da smo imali previše vremena za svoje voljene, a premalo za sebe, odvukla od nešto više provedenih sati sa lepšim polovinama.

Sa druge strane, nova godina donela je nešto bolje izglede vezane za celokupno stanje, pa se makar ovom hladnijom najavom proleća možemo nadati nečemu pozitivnijem, što će doneti i povećanje želje za onim najlepšim stvarima koje možemo raditi. Predstavljamo vam par najboljih seks poza za ovu godinu, koje će vam svakako pomoći da razbuktate strast u vašoj spavaćoj sobi.

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group