Zapalite atmosferu u vašoj spavaćoj sobi uz pomoć LUBRIKANTA

Ako želite da vaš odnos sa lepšom polovinom bude još bolji i „vreliji“ onda su lubrikanti pravo rešenje za vas...

Muškarci većinom  koriste lubrikante samo kada je reč o penetraciji, ali ovo nije jedina upotrebna svrha ovog proizvoda. Lubrikant pre svega služi da vas opusti i da uz pomoć njega atmosferu učinite zanimljivijom i atraktivnijom. Lubrikant je sjajan rekvizit koji će vam pomoći da ulepšate vaš seksualni odnos, a evo i kako.

Lubrikanti su sjajni za dve stvari: za opuštanje i za povećavanje seksualnog užitka.

Masaža

Lubrikant ne mora biti uvek povezan sa seksom. Pre nego što se bacite u vrelu akciju, iskoristite lubrikant i izmasirajte vašu partnerku. Ovako ćete je opustiti i pružiti joj mnogo bolje iskustvo. Različite vrste lubrikanata pružaju vam različite mirise i ukuse, pa se takođe možete igrati sa ovim izborom.

Smanjuje trenje

Ako budete koristili lubrikante, videćete da će i vama, a i vašoj lepšoj polovini biti mnogo lakše. Manje trenja znači manje bola, pa će seksualno iskustvo biti SJAJNO.


Predigra

Lubrikanti se mogu koristiti kao rekviziti u predigri. Vlažno dodirivanje i maženje će samo potpaliti žar u vašem krevetu i učiniti da imate nezaboravno veče.

Opuštajuči mirisi i ukusi

Već smo rekli da lubrikanti dolaze u različitim varijantama, a njihovi aromatični mirisi i ukusi imaju smirujuče dejstvo koje će vas opustiti i rešiti stresa.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group