Zbog mahnitog masturbiranja zaglavio u urgentnom centru

Ne postoji lak način da se ovako nešto na pravi način izrazi rečima, ali jedan dvadesetogodišnjak iz Švajcarske nedavno je stigao na intenzivnu negu zbog toga što je toliko snažno masturbirao da su pluća počela da mu kolabiraju...

Neimenovani momak stigao je do urgentnog centra Kantonalne bolnice u gradu Vinterturu nakon prilično naporne seanse onanisanja koja je dovela do bola u grudima i gubitka daha. Doktori su odradili skener i otkrili da je ovaj čovek doživeo spontani pneumomedijastinum, stanje u kome vazduh curi iz pluća i ostaje zarobljen u grudnom košu.

Rezultat ovog divljeg rukobluda mladog Švajcarca dokumentovan je u Radiology Case Reports žurnalu, a sudeći prema studiji on je u jednom momentu počeo da krlja i čuje krckave zvuke, koji kao da su se protezali od njegovog vrata pa sve do laktova. Definicija spontanog pneumomedijastinuma u zvaničnom izveštaju glasi: „Spontani pneumomedijastinum je definisan kao slobodan vazduh unutar medijastinuma i nije povezan sa traumom. Slučajevi uključuju vežbe, droge, astmu, povraćanje, teške poslove i Valsalva manevar. Ovo je retko, uglavnom benigno i samoograničeno stanje, koje se uglavnom javlja kod mladih ljudi“.

Ovaj mladić prevežen je hitno na urgentni centar kako bi dobio kiseonik jer je njegovo disanje bilo maksimalno ograničeno. Drugim rečima, imao je veliku količinu vazduha u grudnom košu. Štaviše, njegovo divlje šamaranje majmuna dovelo je i do oticanja lica, tako da je zarobljeni vazduh pronađen čak i u dnu njegove lobanje.

Kako studija ovog slučaja ističe: „Mladić u svojim dvadesetim, visok 170 i težak 60 kilograma, primljen je na odeljenje urgentnog centra sa dispnejom i bolovima u grudima. On je iznenada osetio oštar bol u grudima ispraćen kratkim dahom tokom ležanja u krevetu i masturbiranja“.  

Njegova mala sesija dovela je do toga da je proveo čitav dan u urgentnom i još tri na odeljenju. Mladiću je dat paracetamol za bol u grudima i antibiotici kako bi se osiguralo da ne dođe do bilo kakve infekcije i dodatnih poteškoća.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group