Zbog ovog će vas moliti za oralni seks

Normalno je da neke žene ne vole oralni seks, ali posle ovih činjenica će sigurno promeniti mišljenje...

Kao i sa drugim stvarima, i oko oralnog seksa su mišljenja podeljena. Muškarci su u većini slučajeva veliki ljubitelji, ali kod žena je situacija malo drugačija. Iako veliki broj žena obožava sve vidove oralnog seksa, postoji određeni broj žena koje ne žele ovakvo isksutvo.

Mi ćemo vam pomoći da naterate vašu lepšu polovinu da razmišlja drugačije i da zavoli oralni seks.

Naučno je dokazano da semena tečnost ima zdravstvene koristi i to je upravo ono šta ćete iskoristiti. Vašoj lepoš polovini to treba da prestavite kao zabavu, a kao bonus su zdravstvene koristi koje ona zbog toga dobija.

Mali ejakulat daje mnogo neočekivanih prednosti. Uprkos tome, većina žena ne voli da ima bilo kakve veze sa njom. Čak i one koji vole oralni seks, radije ne gutaju semenu tečnost. Naučnici kažu da ove žene čine veliku grešku! Postoji mnogo studija koje pokazuju da je sperma veoma, veoma korisna.

Ovde su samo najočiglednije stvari.

Jedna kašičica normalne zdrave muške sperme sadrži 5 do 25 kalorija. U istoj količini nalazi se ceo paket vitamina i minerala. Ona sadrži vitamin C, vitamin B12 i kalcijum, magnezijum i hlor, fosfor, cink i kalijum, limunsku kiselinu, natrijum i fruktozu. Samo 1-5% od same sperme čini masa spermatozoida. Preostala tečnost je neverovatno skladište endorfina i hormona koji su odgovorni za odlično raspoloženje.

1. Sperma je antidepresiv

Seksualni čin, naravno, sam po sebi poboljšava raspoloženje. Ipak, u ovom slučaju sperma je još efikasnija za bolje raspoloženje.

2. Od nje se bolje spava

Sperma sadrži puno melatonina. Ova hemikalija je neophodna za mirno spavanje i opuštanje.

3. Dobra je za kožu

Sve žene vole da imaju mekanu is vilenkastu kožu, a semena tečnost je za to savršena.

4. Pomaže pri ovulaciji

Nedavna studija sprovedena od strane stručnjaka sa Univerziteta Saskačevan, utvrdila je da protein pronađen u semenu, ima poseban uticaj na ženski mozak. Preciznije, ona izaziva ovulaciju. Takođe reguliše protein rasta; "održava" i preživljavanje nervnih ćelija.

5. Snažni multivitaminski kompleks

U jednoj kašičici sperme verovatno se nalazi više vitamina i minerala nego što unesete u toku dana od hrane koju ste kupile u prodavnici.

Sigurni smo da će ove činjenice promeniti njeno mišljenje o oralnom seksu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group