Žena koja je spavala sa 700 muškaraca tvrdi da je potpuno promenila svoj život

Izlečena seksualna zavisnica i bivša tamičarka otvoreno je govorila o svojim problemima, spavanju sa sedamsto muškaraca i momentu kada je shvatila da je dotakla samo dno...

Belinda Lov Riger, opisala je sebe kao ’intuitivnog trenera za ljubavno samopouzdanje’ i podelila je detalje o svojoj prošlosti kako bi pomogla drugima i ’pružila podršku svima koji se bore sa bolom i traumom’. Na vrhuncu svoje zavisnosti, ova nimfomanka shvatila je da seks predstavlja glavnu stavku na njenoj pameti, čak i kada bi obavljala svakodnevne zadatke kao što je kupovina hrane.

U nedavnom intervjuu datom za Mail Online, Rigerova je izjavila: „Išla bih po namirnice i razmšljala u sebi ’pitam se da li bi on bio zainteresovan?’“. Ona bi najveći broj svojih partnera, uključujući muškarce i žene, pronalazila u noćnim klubovima i barovima, neretko ostavljajući svoje prijatelje kako bi se sa nekim spanđala.

„Nikada nisam bila svesna sebe“, objasnila je Rigierova. „Kako bih izašla, bila bih u fazonu ’gde su seksi muškarci?’. Seks je jedina zavisnost koju osećam jer čini da se osećam voljeno. Ljubav je zapravo ono što mi zaista nedostaje u životu.“ Kako se broj njenih partnera gomilao, Rigierova je bila ljubavnica nekoliko puta i neretko bi ideju da je muškarac voljan da uništi svoj brak kako bi bio sa njom doživljavala uzbudljivom.

Osvrćući se na svoju prošlost ona nije preterano ponosna na svoje veze i činjenicu da je bila sklona povređivanju drugih ljudi. Kao lični trener na prekretnici sa svojom zavisnošću, jedan muškarac je počeo da je zlostavlja, ali je ona primetila kako nije u mogućnosti da napravi bilo kakve promene zbog bojazni da će upasti u još veće nevolje.  

Kako je objasnila: „Kada me je gurnuo niz stepenice i zaključao me u garaži, imala sam šljivu na oku i lekari su mislili da mi je ruka polomljena. Stvari su bile prilično loše. Otišla sam na posao, ali su me vratili kući. Policajci su stigli i izjavili da zbog ogrebotine na njegovoj ruci, nastaloj od mog prstena nakon što sam pokušala da ga sklonim od sebe, oboje možemo završiti u zatvoru zbog nasilja u porodici“.  

Iako nasilje prema Rigierovoj nije bila njena krivica, incident je ipak doveo do toga da napravi kardinalne promene u svom životu. Počela je sa savetovanjima i radom na razvoju ličnosti što joj je pomoglo da se izbori sa komplikovanim detinjstvom i ličnošću koja izbegava vezivanje, sada pokušavajući da pomogne drugima i pruži im podršku.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group