Žena zbog varanja svog muža iz osvete postala profesionalna ljubavnica

Žena čiji je muž naftni tajkun voleo da bocne sa strane i vara je sa drugima odlučila je da se osveti upuštajući se u brojne afere i sama...

Gvinet Li, četrdesetsedmogodišnja žena iz Čelzija, bila je potpuno razočarana kada je njen partner Robert počeo da viđa druge žene poslednjih godina njihovog braka. Ova dama je u to vreme smatrala da će mu biti verna do kraja života, ali je izdaja njenog muža uništila njenu veru u muškarce. Gvinet je krenula da se hvata za druge grane kako bi osvetila njegovu preljubu, ali joj se slobodan seksualni život toliko svideo da ga je ona nastavila čak i nakon što je postala dobrodžeća udovica.

„Bila sam srećno udata za Roberta godinama. On je bio perspektivni izvršni direktor naftne kompanije i putovao je svetom zbog prirode posla“, izjavila je Gvinet za Sun Online. „Međutim, otkrila sam da me je poslednjih nekoliko godina braka varao sa više žena. On je imao devojku u svakoj luci, da se tako izrazim, i redovno bi ih posećivao kada bi bio na poslovnim putovanjima".

„U prvi mah sam potpuno potonula i zaista sam u svoje vreme verovala u monogamiju i smatrala sam da je on čovek mojih snova. Suočila sam se sa njim i iznela mu svoja saznanja, nakon čega je on priznao svoju nevernost i u suštini izjavio da ni u snovima ne postoji mogućnost da ostane veran i da bi radije bio iskren sa mnom. On je želeo da ostane u braku i da ja suštinski trpim njegovu prevaru. On je bio neverovatan čovek i volela sam naš brak, stoga je moj stav bio ’ukoliko ih ne možeš pobediti, pridruži im se’“.

Gvinet je želela isti aranžman kao Robertov, sastavljen od niza afera bez obaveza uglavnom baziranih oko seksa. Ona se pridružila popularnom britanskom sajtu za upoznavanje i zabavljanje venčanih ljudi, a kada se prijavila ostala je bez teksta kada je videla da je njen muž pod drugim imenom već registorovan tu. Njen muž je koristio isti sajt kako bi upoznao nekoliko svojih ljubavnica, a nedugo nakon što se prijavila, ova bujna dama izdašne lepote postala zauzeta koliko i njen muž, ako ne i više, sa svojim eksperimentalnim seksualnim izletima.

Ona je takođe izjavila da postoji jedan računovođa koji poseduje veliki seksualni nagon i koji ne može dobiti svu strast koju želi kod kuće. Sva tri ljubavnika koja je imala sa strane bili su odobreni od strane njenog muža Roberta, koji je tada već bio ozbiljno bolestan od raka. On je preminuo pre deset godina od svog oboljenja, ali umesto da iskoristi njegovu smrt kao prekretnicu u žviotu, Gvinet se osladio njen novi život i jednostavno je nastavila sa onim što je radila pre.

Ova, sada već profesionalna ljubavnica, tvrdi da nikada neće prestati sa svojim aferama, dodajući: „Ne osaćam ni najmanju krivicu zbog svojih životnih izbora. Svi muškarci sa kojima sam spavala prevarili bi svoje žene sa drugima da nisu upoznali mene. Smatram da se nikada više neću skrasiti u svetoj monogamnoj vezi. Međutim, imala sam par momaka otkako je Robert umro, uključujući i nekoliko divnih dugih veza“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group