Žene vole muškarce sa ZLATNIM prstima

Iskoristite svoje prste i ona će vas voleti još više...

Muškarci su oduvek pokušavali da otkriju i da pronađu načine kako da uzbude žene. Ne kaže se za džabe da su žene najveća msiterija ovog sveta. Mi muškarci smo mnogo jednostavniji, par dodira je dovoljno da nam bude lepo, dok je sa ženama priča potpuno drugačija.

Dakle, poenta je da morate da koristite sve vaše delove tela ako želite da uzbudite vašu prnterku i da joj pružite nezaboravno iskustvo. Vaši prsti moraju da budu vaše najmoćnije oružije, a mi ćemo vam dati par saveta kao to da ostvarite.

1. Dodirujte različite delove tela

Muškarci često prave grešku i fokusiraju se samo na intimne delove tela. Žene vole različite dodire, po različitim deliovima tela. Ako se budete fokusirali na samo jednu tačku, to će im verovatno postati veoma dosadno. Nežni dodiri prstima ćče ih opustiti i uzbuditi.

2. Eksperimentišite sa pokretima

Muškarci ne vole mnogo da eksperimentišu sa svojim prstima i često se drže jedne iste rutine, međutim, svaka žena voli drugačije stvari, pa je dobro da pokušate da menjate ritam i rutinu s vremena na vreme. Tako ćete najbolje videti šta vaša partnerka voli.

3. Ne koristite prste samo u toku predigre

Prsti su sjajni za vreme predigre, ali trebalo bi da nastavite da ih koristite i u kasnijoj igri, muškarci često prave ovu grešku i zaboravljaju da uključe svoje prste.

4. Zadirkujte ih

Prsti su sjajni alat koji će vam pomoći da malo zadirkujete vašu partnerku i da joj probudite maštu. Izbegavajte najosetljivije delove i dodirujte je oko tih delova. Tako će se njena želja sve više povećavati.

5. Ne brzajte

Muškarci često znaju da preteraju sa brzinom i da mlataraju sa prstima kao ludi. To često zna da smeta devojkama, pa je dobro da sa prstima pravite lagane pokrete. Na ovaj način ćete bolje nadražiti njene osetljive tačke.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group