Poslednja reč tehnologije, TAG Heuer Connected Modular 45

Ohrabreni postignutim  uspehom svog Connected smart sata, TAG Heuer ne prestaje da nas iznenađuje i na tržište se vraća sa još većim iznenađenjem.

TAG Heuer i Intel su lansirali Connected Modular 45, kojem srce čine Intelov čip i platforma Android Wear 2.0. Ovo je švajcarska tradicija povezana s budućnošću, prvi TAG Heuer  modularni luksuzni sat koji nosi oznaku Swiss Made.

Baš kako ime sata i nagoveštava, ovaj pametni ručni sat je modularan, pa se  upravo time izdvaja na tržištu. Svaka komponenta sata je promenljiva čime je moguće napraviti bezbroj prilagođenih kombinacija.

Stil ovog originalnog koncepta  potpuno je nov u oblasti pametnih connected satova. Connected modul je zamenljiv sa Haute Horlogerie mehaničkim modulom. Vi birate sat s tri kazaljke ili hronograf Tourbillon sa COSC sertifikatom. Ovaj sat nudi veliki izbor materijala, boja i kombinacija: koncept modularnosti se odnosi i na papučice, kaiš i kopču. Ovo je ništa manje, nego luksuzni sat koji se može u potpunosti prilagoditi vašem raspoloženju.

Prelepog dizajna i odvažne estetike, sat je dizajniran, razvijen i proizveden u Švajcarskoj od strane TAG Heuer kompanije u saradnji sa Intelom sa kojim kompanija sarađuje već duže vreme.

Sat je takođe vodootporan do 50m, poseduje GPS i NFC senzor za plaćanja, neverovatan AMOLED ekran visoke definicije, kao i širok izbor, tačnije 30 prilagodljivih TAG Heuer brojčanika. Google platforma Android Wear 2.0 i nova TAG Heur Companion aplikacija s poboljšanim softverom vam omogućavaju da non-stop budete povezani s ljudima i informcijama do kojih vam je najviše stalo.

Što se tiče kreiranja ovog sata, tu nisu pravljeni nikakvi kompromisi! Samo najbolji materijali upotrebljeni su da bi bio stvoren - titanijum, keramika, roze zlato, a besprekorna pažnja je posvećena i najmanjem detalju.

Kako je TAG Heuer avangardan u svemu, tako je i što se tiče prodaje. Po sistemu “Vidi sada, kupi sada”, sat je već dostupan za prodaju u TAG Heuer buticima  i kod odabranih distrubutera ili putem zvanične online prodavnice brenda.

Žan Klod Biver, direktor TAG Heuer kompanije i predsednik LVMH divizije satova je ovim povodom rekao:” Ovo je nova generacija švajcarskih satova,oličenje luksuznih kodova koji ne samo da omogućuje vezu s budućnošću, već vas povezuje s večnošću, zahvaljujući svom jednostavnom i pametnom modularnom  dizajnu. Ovaj inovativni, jedinstveni i prepoznatljiv sat je na čelu vodećih luksuznih connected satova najnovije generacije dostupnih u Silikonskoj Dolini, napravljen u Švajcarskoj sa Swiss Made etiketom.


Dejvid Singlton, potpredsednik Android inženjeringa u Google kompaniji je odlično rekao: ”Kada se iskombinuju tradicionalno časovničarstvo i najnovija reč tehnologije, dobijete novi moćni connected sat koji demonstrira inovaciju u svakom smislu."

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group