Air Dior patike stižu u aprilu 2020. godine

Air Jordan brend počeo je saradnju sa Diorom kako bi kreirao luksuznu verziju popularnih Džordanki...

Ako ste mislili da su Air Jordan patike same po sebi skup poklon, onda će vas cena novog Dior modela verovatno šokirati. Iako to još nije potvrđeno, pretpostavlja  se da će cena novih Air Dior patika biti oko 2000 dolara, što je zaista velika suma novca za par patika, pa će one biti poklon samo za najbogatije hedoniste i ljubitelje mode.

Patike će biti obojene belim i sivim bojama, a posedovaće i posebno kreran logo na kojem će pisati Air Dior, tako da će se odmah znati da je reč o specijalno kreiranom i luksuznom primerku. „Swoosh“ logo biće rućno izvezen i sadržaće oznake Dior brenda, tako da će biti potpuna novina koja će sigurno oduševiti sve ljuitelje Jordan brenda.

Iz Dior kompanije je otkriveno da će se ove patike naći u prodaji u aprilu 2020. godine, tako da nas od njih deli još nekoliko meseci, ali s obzirom da će njihova cena biti van naših mogućnosti, verovatno ćemo moći samo da im se divimo dok stoje u izlogu.

Pogledajte galeriju.

Foto:https://sneakernews.com/

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group