Bradati muškarci bolji u dugim vezama

Najnovija istraživanja su pokazala da su bradati muškarci ti koji žele da svoju ljubav posvete samo jednoj ženi...

Zanimljivo istraživanje je sprovedeno na Univerzitetu u Kvinslendu u Australiji. Oko 8500 žena je ispitano kako bi se uvrdilo koji tip muškaraca je najbolji i koji muškarci su se najbolje pokazali u dugim vezama i brakovima.

Iako je bilo dosta različitih odgovora, pronađena je jedna veza kod mušakraca koji su bili u dužim vezama i brakovima. Ispostavilo se da su muškarci koji nose bradu ti koji vole duže veze i brakove i koji se generalno lakše vezuju za jednu ženu, za razliku od obrijanih muškaraca koji vole da švrljaju i da menjaju partnerke.

Istraživanja su takođe pokazala da ti muškarci svojim partnerkama deluju i do 45% privlačnije i da njihova brada neverovatno uzbuđuje njihove partnerke. Dakle, ako ste neko ko voli da nosi bradu i uživa u njoj, onda pokažite ovo istraživanje vašoj simpatiji i stavite joj do znanja da ste vi muškarac koji je spreman da svoje srce da jednoj ženi.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group