Stigle NIke Vapormax Utility patike

Fenomenalan model koji će oduševiti sve ljubitelje Nike patika...

U pitanju su patike za trčanje koje su napravljene zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji.Nove Vapormax Utility patike izgledaju fenomenalno i karakteriše ih klasičan Vapormax dizajn koji je blago unapređen i koji dolazi sa novim detaljima i kombinacijom boja. Crna boja u kombinaciji sa jarkim žutim i svetlo plavim detaljima čine da ove patike budu vrlo privlačne za oko, ali istovremeno nisu previše napadne i mogu se nositi u različitim prilikama.

Ove patike su kreirane od laganih i izdržljivih materijala koje pružaju maksimalnu udobnost i oslonac i sprečavaju vašem stopalu da se znoji. Zbog materijala koji može da "diše" VaporMax patike su idealno rešenje za sve one koji imaju problem sa znojavim stopalima.

Svi koji se bave nekom vrstom sporta otkriće da su ove patike savršene za njih, jer se one bukvalno ne osećaju zbog svoje male gramaže. Pošto su prvenstveno kreirane za trčanje, trkači će biti maksimalno oduševljeni jer će u ovim patikama moći da pobede svaku podlogu.

Đon je verovatno najveća snaga ovih patika jer je dizajniran tako da ublaži svaki korak i da obezbedi mekano, bezbedno i gotovo neosetno trčanje po svim podlogama.

Ove patike već su u prodaji u prodavnicama širom sveta, a cena jednog para iznosi 190$.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group