Stilske greške koje nikako ne bi trebalo da pravite

Ako želite da u novoj 2023. godini izgledate besprekorno i da osvojite svaki ženski pogled, onda izbegavajte ove stvari...

Muškarci današnjice vode računa o svom izgledu, isto kao i žene. Različiti modni trendovi doneli su nam neverovatno raznolik izbor kada je u pitanju garderoba, pa samim tim imamo daleko više opcija kada se radi o kreiranju sopstvenog stila. Međutim, uprkos brojnim opcijama koje su nam dostupne, postoje muškarci koji prave očigledne stilske greške koje ozbiljno utiču na njihov krajnji izgled.

Ovog puta, otkrivamo vam pet stvari koje mogu uticati na utisak koji ostavljate kod svih ljudi sa kojima se susrećete tokom jednog dana, uključujući i ženski pol, koje bi trebalo da izbegavate po svaku cenu.

1. Previše dodataka (aksesoara)

Ogrlice, narukvice, pirsinzi i minđuše u većini slučajeva znaju da poboljašu vaš izgled i stil, ako je to ono što vi volite, ali postoji dosta primera gde muškarci preteraju sa ovim dodacima. Sigurno smo da ćete se složiti sa nama da više, u ovom slučaju, nije bolje. Kada vidimo nekog muškarca koji na sebi nosi pola livnice, nikako ga ne možemo smatrati privlačnim, a smatramo da i žene dele isto mišljenje. Dakle, ako volite poneki modni dodatak, budite umereni.

2. Kravata

Kada kažemo da kravata uništava vaš izgled, ne mislimo da su sve kravate loše, već mislimo na loš način vezivanja. Danas se sve češće viđaju muškarci sa slobodnim i loše vezanim kravatama koje jednostavno izgledaju neuredno. Trudite se da vaša kravata bude dobro nameštena i da uvek bude stegnuta. Ako ipak želite opušteni izgled, onda je bolje da kravatu skinete.

3. Brijanje

Da momci, brada može da vas upropasti, ali samo onda ako ne znate da je održavate i da se pravilno brijete. Ako tražite glatko brijanje posle kojeg će vam obrazi biti mekani poput bebine guze, onda morate vašu bradu brijati sa velikim oprezom. Niko ne voli da vidi krvavog muškarca sa ožiljcima po licu. Ako ipak želite dužu bradu, potrudite se da je redovno održavate ili češće posećujte svog bricu koji će to profesionalno odraditi za vas.

4. Proporcije

Zapamtite, niko ne voli da vidi muškarca u prevelikim ili u premalim stvarima. Potrudite se da sve nove stvari koje imate budu po vašoj meri. Nije loše ni da posetite krojača koji će vam modifikovati odela i ostale sitnice koje su van vaših proporcija. Ovako ćete sigurno izgledati sjajno.

5. Naočare

Naočare mogu da budu sjajni modni dodatak, ali samo onda kada odgovaraju vašem obliku lica. Ne možete tek tako kupovati naočare koje poželite, već morate izabrati one koje najviše ističu vaše crte lica. Ista priča je i sa naočarima za vid. Potrudite se da uzmete modernije i lepše ramove, kako biste izbegli dosadni i štreberski izgled Klarka Kenta.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group