Dubai polaznicima omogućuje polaganje vožnje na luksuznim i sportskim modelima

Ništa proslavljanje punoletstva ne čini veličanstvenijim od dobijanja vozačke dozvole...

Pored toga što smo u ovom životnom dobu bili veoma uzbuđeni zbog toga, istovremeno smo morali da smirimo leptiriće u stomaku i opustimo se, kako bismo bili dovoljno strpljivi i sabrani nakon što konačno prepuni samopouzdanja krenemo automobilom u užurbani saobraćaj. Ovakva zadovljstva se ne zaboravljaju, posebno kada prvi put krenemo ka gradu u porodičnom modelu ili našem ličnomukoliko smo dovljno srećni.

U Dubaiju se ništa ne radi na uobičajen način i sve predstavlja jedno veoma neverovatno iskustvo, pa čak i dobijanje vozačke dozvole. Na primer, ovaj grad poseduje platinasti kurs vožnje u kome polaznici imaju priliku da uče vožnju u nekom modelu iz flote luksuznih atomobila, uključujući i Bentley Bentayga jedinicu vrednu 192.335 funti.

Ovakvi časovi dolaze sa posebnim cenama u zavisnosti od toga koji će model polaznici na kraju voziti. Polaganje vožnje na luksuznim modelima može koštati sve od 6.262 pa do 8.200 dolara u paketu koji uključuje Porsche Cayenne, Range Rover Sport, Mercedes G500/C200 i električni Tesla Model X.

Ovu ponudu omogućila je jedna od najpopularnijih auto škola Dubaija, Emirates Driving Institute, pre gotovo pet godina, od kada poseduje preko deset novih registracija svakog meseca. Sada je ova cifra pet puta veća, sa preko pedeset upisa mesečno.

Institut je izvršio opsežno istraživanje kako bi saznao u kojim automobilima njeni polaznici završe nakon što izađu iz škole i shvatajući da je bolju opciju predstavlja pokretanje programa sa luksuznim modelima, nego da gubljenje vremena sa automobilima kao što je Nissan Sunny, koji koriste obični smrtnici.

Ljudi su želeli da koriste svoje lične automobile kako bi naučili, pre nego što je institut odlučio da izvuče najviše iz ove prilike i umesto toga im ponudi klasu modela koja im je najprivlačnija.

Ovo je potpuno urodilo plodom i mora im se odati priznanje, posebno zbog toga što se brojne zemlje i dalje bore sa smanjenjem i kontrolom pandemije, dok se u Ujedinjenim Arapskim Emiratima sve vratilo u normalu i funkcioniše kao u danima pre njenog izbijanja.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group