Fudbaler u Belgiji automobilom prošao kroz zid sportske hale kao ptica trkačica

Ovo je definitivno jedan od načina da se stigne na trening, ali nikako ne možemo reći i da je najbezbedniji...

Belgijski fudbaler završio je u bolnici nakon što se u kaskaderskom stilu svojim automobilom odvojio sa puta i kao raketa provalio kroz bočni zid sportske hale.

Dvadesetpetogodišnji Sofian Kijine pre samog incidenta snimnjen je kako se svojim modelom velikom brzinom približava putem pored sportske dvorane. Fudbaler je vozilom, za koje izvori tvrde da je Mercedes-Benz, udario u nešto što je stajalo pokraj puta i što je poslužilo kao rampa, koja ga je lansirala u vazduh i poslala u zid sportskog objekta, kroz koji je prošao kao kroz sir i ostavio ogromnu rupu, kao da ga je raketa pogodila.

Fotografije podeljene putem društvenih mreža predstavljaju rasulo koje je ostalo nakon što je automobil prošao kroz zid kao tane. Vozilo potom možemo videti kako stoji na boku unutar sale, okruženo gomilom šuta i delova koji su odleteli sa njega. Čitav prizor je prilično uznemirujuć i prava je sreća da je Kijine uspeo da preživi ovakav udes.

Snimci i fotografije takođe otkrivaju i to da se Kijine katapultirao nakon što je udario u kružni tok, čije su se ivice ponašale kao rampa, poslavši ga sa njegovim atuomobilom u nezaboravan let. Mediji prenose da je ovaj mladi fudbaler završio u bolnicama sa povredama koje nisu opasne po život, dok pravu sreću predstavlja to što u atuomobilu zajedno sa njim pre udesa nije bilo nikoga, kao i činjenica da u sportskoj dvorani takođe niko nije nastradao.

Štaviše, belgijska novinska agencija HLN navela je da je grupa dece nedugo pre katastrofalne nesreće koristila ovu halu za trening, ali na svu sreću svi su bili u svlačionici kada je automobil proleteo kroz njen zid.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group