Kako da popravite izgrebanu plastiku na automobilu

Ako i vaš automobil ima izgrebane plastične delove koji mu kvare izgled, onda je ovo tekst za vas...

Mi muškarci volimo da čuvamo naše metalne ljubimce, ali često se dešava da sticajem okolnosti oni budu izgrebani ili ulubljeni. Jednsotavno se ponekad dese stvari na koje ne možemo da utičemo. Često se dešava da nas neko i na parkingu okrebe i da mi nismo ništa krivi, ali to jednostavno ne možemo promeniti.

Nejveći problemi javljaju se kod crnih zaštitnih plastika koje se nalaze na branicima i vratima. Ove plastike služe da štite automobil od udara, ali vremenom one bivaju izgrebane i izudarane. Zbog toga ih vozači često menjaju. Međutim, postoji jednostavno rešenje koje će vam omogućiti da ove plastike popravite sami.

Sve što vam je potrebno je toplotni pištolj. Ovaj pištolj možete kupiti u najbližoj prodavnici alata i to po vrlo pristupačnoj ceni. Sve što treba da uradite je da ovim pištoljem obradite plastiku. Toplota će blago istopiti plastiku i ujednačiti ogrebotine, a plastika će dobiti svoj prvobitan izgled i sjaj.

Pogledajte video klip i sve će vam biti jasno.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group