LYKAN HYPERSPORT - POLICIJSKI AS ABU DABIJA

Policijska flota Abu Dabija već je impresivna, ako ne i bezobrazno dobra…

Ali, kako bi stvari bile još bolje i interesantnije, policija je sada dobila i jedan novitet – ograničeno izdanje Lykan Hypersport. Izgleda da se policijske službe Dubaija i Abu Dabija takmiče u igri ko ima najkul igračku, ali nama to zaista ne smeta.

Sa ciljem posedovanja najimpresivnije policijske flote sveta, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata sada poseduje i Lykan Hypersport model. Jedan od sedam ikada proizvedenih, ovaj policijski superautomobil košta oko 3.4 miliona dolara, što je realno gledano sitniš za neke stanovnike ovoga grada.

Mnogi od vas se sećaju da je ovaj superautomobil bio deo filmskog ostvarenja Fast & Furious 7, gde je bio prikazan sa dijamantski tretiranim LED farovima. Ali, ako nemate ideju šta se krije ispod haube ovog modela, a voleli biste da znate, evo nekoliko činjenica.

Ovaj automobil delo je W Motors kompanije, a pokreće ga RUF twin-turbo 3.7 litarski motor, koji ima oko 770 konjskih snaga i 1.000 Nm obrtnog momenta. Motor ima šestostepeni prenost brzine, sa ubrzanjem od 0 do 100 km/h za samo 2.8 sekundi i maksimalnom brzinom od 395 km/h. Mislimo da u ovom gradu, negativci neće stići ni da trepnu pre nego što budu uhvaćeni.

Lux Life 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group