Mazda zagolicala maštu novim Mazda3 fotografijama

Popularni proizvođač automobila nam je predstavio sitne detalje koji otkrivaju kako će izgledati nova Mazda3...

Mazda je rekla da će njen najnoviji model zvanično biti predstavljen u novembru i da do tada nećemo videti konačan izgled ovog automobila. Ipak, Mazda je odlučila da ljubiteljima ovih japanskih vozila malo zagolica maštu pa je objavila nove fotograifje, kao i kratak tizer video klip koji oktriva samo delove nove Mazde i koji nam poručuje da će ovo biti sportski i agresivni hečbek.

Mazda je na društvenim mrežama poručila „Dobrodošli u novu eru Mazde“, što znači da će nova Mazda 3 verovatno biti revolucionarna i da će iz korena promeniti ova vozila. Na osnovnu fotograifja i kratkog video klipa, ne možemo doneti mnogo zaključaka, ali je jasno da se radi o hečbeku koji će imati sportsku liniju i koji će biti agresivnijeg dizajna, što znači da možemo očekivati sportsko Mazda vozilo koje će zadovoljiti potrebe svih vozača.

 

Takođe, mogu se primetiti i sličnosti sa Kai modelom, tako da smo sigurni da će nova Mazda 3 podsećati na ovaj model, ali i da će sadržati mnogo novina. Iz marketing tima Mazde poručuju da ćemo sledeće nedelje dobiti nove informacije i nove fotografije, ali ipak mislimo  da ćemo morati da sačekamo sredinu Novembra, kada će Mazda 3 biti zvanično predstavljena.

Pogledajte video klip:

 

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group