Nova Mercedes V klasa

Ako ste ljubitelji kamper vozila, onda će vas ovaj automobil pozitivno iznenaditi...

Mercedes je predstavio redizajniranu verziju V klase i na taj način otvorio nove horizonte za sve one koji vole kampovanje i duga putovanja. Kamp vozila postaju sve popularnija, a Mercedes se potrudio da predstavi modernog i futurističnog kampera koji će putnicima ponuditi sve što im treba.

Pomene novog modela podrazumevaju da on ima novi prednji i zadnji branik, novu prednju masku, aerodinamičniju karoseriju, redizajnirane usisnike za vazduh i unapređenu kabinu sa mnogo više mesta i dodataka.

Ovaj automobil pokretaće 3.0 litarski Dizel motor koji proizvodi 236 konjskih snga, što je sasvim dovoljno da vam omogući brzu vožnju po velikim usponima i krivudavim putevima, pa čak i ako u kamperu imate dosta tereta. U ovom automobilu brzinu od 0 do 100 km/h ćete postići za nešto više od 7 sekundi, dok će vaša maksimalna brzina biti ograničena na 221 km/h, što znači da ćete moći sasvim lepo da putujete po dugačkim autoputevima.

Unutar vozila nalazi se smeštaj za 6 putnika, četiri sedišta mogu da se obore i tako da formiraju veliki bračni krevet. Kada su sedišta uspravljena, unutar kabine nalazi se sto, kao i mini frižider i električni dodaci koji vam omogućavaju da skuvate kafu i manji ručak.

Dodatan ležaj izvlači se iz krova i može se koristiti samo kada je vozilo u mirovanju.

Cena ovog kampera kretaće se od 36,990 evra pa na više, u zavisnosti od opreme koju kupci budu želeli u njemu.

Pogledajte galeriju:

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group