Porsche predstavio "Boxster 25 Years" model

Ograničeno izdanje novog automobila stiže tačno na 25. rođendan Boxter modela...

Povodom 25. godišnjice Boxtera, Porsche je proizveo model automobila u limitiranoj seriji pod nazivom „Bokster 25 Years“.

Ispod haube, motor ovog modela zasnovan je na GTS modelu i zapravo je kopija 4.0-litarskog šestocilindričnog boxter motora sa snagom od 294 kW. Neki od najupečatljivijih detalja ovog Porschea su završni slojevi bakrene boje koja se nanosi na bočne usisnike, prednje splitere i dvobojne 20-inčne aluminijumske felne.

Da bi se osvrnuo na izgled originala, nemački proizvođač izrađuje enterijer od kože i dodaje detalje od tkanine, metala i kvalitetne plastike. Najveća brzina ovog modela iznosi 293 km / h, a zahvaljujući PDK menjaču i standardnom paketu Sport Chrono, on ubrzava od 0 do 100 km / h za četiri sekunde.

Samo 1.250 jedinica ovog Boxtera proizvedeno je širom sveta i dostupan je za naručivanje sada. Predstavljanje prodajnih mesta trebalo bi da stigne do kraja marta 2021, kao i detalji o cenama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group