Stiže novi Audi TT

Audi je predstavio novu liniju opreme za modernizovani TT nazvan S Line Competition Plus.

Nivo opreme, koji je dostupan u TT 45 TFSI modelu, može se pohvaliti spoljnim paketom S Line sa prepoznatljivim branicima, novom rešetkom, bočnim otvorima za vazduh, oblogama pragova i zadnjim difuzorom.

U ovom nivou opreme izduvne cevi imaju završnu boju u crnoj boji, a logotipi imaju kontrasne boje kao što su Tango crvena, Glacier Vhite, Turbo Blue i Chronos Gray.

Zasnovan na sportskom paketu S Line, TT S Line Competition Plus ima crnu kožu i presvlake od alkantare, sa utisnutim logotipom 'S' u naslonima prednjih sportskih sedišta, kontrastnim šavovima u plavoj, crvenoj boji ili sivoj boji.

Audi Virtual Cockpit od 12,3 inča se nudi standardno, a instrument tabla donosi elemente od ugljeničnih vlakana. Za ovu verziju TT-a može se naručiti i nekoliko dodatnih opcija, uključujući 20-inčne točkove, LED farove i Nappa koža.

Automobil se takođe nudi sa sportskim vešanjem S Line, koje spušta karoseriju za 10 mm (0,4 inča). Snaga dolazi iz turbo 2.0 litarskog TFSI četiri motora koji proizvodi 245 ks i 370 Nm obrtnog momenta.

Prodaje počinje ovog meseca u Nemačkoj, po ceni od 47.316 € za Coupe i 49.655,80 €  za Roadster, dok će isporuke početi u decembru.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group