Subaru otkrio kako izgleda enterijer novog Legacy modela

Za samo 5 dana, Subaru će predstaviti novi Legacy 2020 model, ali ova kompanija odlučila je da pre vremena otkrije kako izgledaju detalji u enterijeru ovog vozila...

Uvek je uzbudljivo videti novo Subaru vozilo, jer kada je reč o ovom brendu, onda znamo da nas čeka automobil koji će generacijama trajati i koji će zadovoljiti sve naše potrebe. Stari Legacy model dugo godina bio je vrlo aktuelan, ali Subaru je sada odlučio da je vreme za novi model.

Sajam automobila u Čikagu, biće mesto na kojem će biti predstavljen ovaj automobil i to znači da ćemo 9.februara napokon videti kako izgleda ovo vozilo. Međutim, Subaru se pobrinuo da nam do tada ne bude dosadno, pa smo sada dobili i prve fotografije enterijera novog Legacy modela.

Stvar koja je u fokusu fotografija jeste ogroman centralni displej koji ima funkciju glavne konzole i koji vozaču omogućuje da kontroliše sve funcije automobila preko „touch-screen“ displeja. Subaru je odlučio da prati trend velikih displeja, a poslednji brend koji je ovo nedavno uradio jeste i Renault koji je predstavio novi Clio model, koji je takođe posedovao ogroman centralni displej na svojoj konzoli.

Ono šta se još može primetiti jeste i mesto za bežično punjenje telefona, što je vrlo korisna opcija koja će sigurno značiti mnogim vozačima.

Drugi detalji ovog automobila, kao i njegova cena, ostaće nepoznati još par dana, do zvaničnog predstavljanja.

Foto: Carscoops

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group