VW Grand California

Ovo je vozilo kojim možete obići čitav svet...

Stižu dobre vesti za ljubitelje kampera, jer je kompanija VW predstavila novo vozilo po imenu Grand California. Ovo vozilo dugačko je 6 metara, što znači da je za metar duže od novog Atlas krosovera. VW kompanija se potrudila da u ovaj "kombi" stavi sve što možete imati u svom domu, tako da je ovo bukvalno mala kuća na točkovima.

U Grand California modelu možete pronaći mini kuhinju sa svom opremom ( Rernom, ringlama, sudoperom, frižiderom), kao i kupatilo. Unutrašnji deo je napravljen tako da se transformiše u mini dnevnu sobu, a sedišta se obaraju tako da se pozadi može dobiti francuski ležaj. Međutim to nije sve. Krov ovog vozila se takođe podiže, pa se i u krovu nalazi jedan francuski ležaj koji može smestiti još dvoje ljudi. To znači da se u ovom kamperu sa lakoćom može smestiti 4 osobe, što ga čini savršenim porodičnim vozilom.

Nažalost, informacije o agregatima nemamo, ali je poznato da će svi modeli biti dostupni sa pogonom na sva 4 točka, što znači da ećte moći da se vozite i po neasfaltiranim i kamenitim putevima. VW se pobrinuo da sa ovim kamperom možete da obiđete čitrav svet, a sve što vam je potrebno jeste da znate odredište i da ga natovarite voljenim ljudima i potrebnom opremom.

Na zadnjem delu kampera imate mesta da zakačite i do 4 bicikla, a takođe imate i rasklopivu tendu koja se može otvoriti i tako vam napraviti potreban hlad gde god vi bili.

Pogledajte galeriju:

Foto: Carscoops

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group