VIDEO dana: tuča na fudbalskom meču u donjem vešu

Amerikancima stvarno nikada nije dosadno...

Američlki fudbal je možda i najpopularniji sport u SAD. Iako je ov0 prava muška igra sa fizičkim kontaktom, ljubitelji ove igre su uspeli da stvari učine još zanimljivijim. Tako je rođena ženska NFL liga i ove devojke znaju da budu vrlo brutalne. Neke su čak i gore od muškaraca i nemaju milosti prema protivniku.

Kako bi stvar bila još bolja, ove devojke igraju u dresovima koji više liče na bikinije, pa je pravo uživanje gledati devojke koje se rvu i međusobno bore. Naravno, cilj nije u tuči, već u sportskoj pobedi i nadmudrivanju, a toga ovde ima na pretek jer su ove devojke pravi profesionalci.

Međutim, kao i u svakom sportu, i ovde dođe do nesuglasica koje znaju da se završe fizičkim putem. To se desilo na utakmici između Omaha Heart i Pittsburgh Rebellion timova. Nakon postizanja tačdauna, jedna od navijačica je uletela na teren i počela da se svađa sa devojkom koja je postigla poen. Posle dobacivanja i guranja, počeli su da lete udarci, a navijačica je završila na zemlji.

Pogledajte šta se desilo.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group