Fitness - Ishrana

Gordon Remzi otkrio najveće kulinarske tajne

Kažu da kuvari nikada ne otkrivaju svoje tajne, ali poznati šef Remzi je to sa zadovoljstvom uradio...

Kada je reč o kuvanju i svetskim kuvarima, onda je Gordon Remzi osoba koja će vam najverovatnije pasti na pamet. Gordon Remzi je jedan od najboljih svetskih kuvara, a njegovi ekskluzivni i luksuzni restorani to i dokazuju. Remzi je učesnik mnogobrojnih rijaliti programa gde je više puta demonstrirao svoje kulinarske sposobnosti. Jedan od najpopularnijih programa u kojem Remzi učestvuje jeste emisija „Master Chef“ gde ljudi dolaze sa nadom da postanu sledeći veliki kuvar.

Upravo u ovim emisijama, on pokušava da ljude nadahne da se bave kuvanjem i da im pruži potrebno znanje koje će im pomoći da postanu svetski kuvari. Mi smo odlučili da sa vama podelimo najveće kulinarske tajne koje je Remzi otkrio svojim učenicima, ali i gledaocima.

Video klip koji ćemo vam upravo prikazati će vam demonstrirati kako da filetirate lososa, kako da oljuštite jastoga, kako da isečete savršene svinjske šnicle i kako da profesionalčno iseckate povrće.

Pogledajte video klip i pažljivo upamtite sve detalje.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group