Čudna fitnes ljubav Džejsona Momoe

Džejson Momoa predstavlja glumca poznatog po svojoj fizičkoj spremi, koji igra veoma zahtevne likove kao što je Kal Drogo iz GOT serije...

Pored ove serije, Momoa je krenuo putem velikog Arnolda i 2011. godine predstavio svoju ulogu u rimejku legendarnog Conan the Barbarian naslova, dok je ništa manje zahtevan karakter ovog glumca bio nabildovani Artur Kuri, poznatiji kao Aquaman. Međutim, njegove pripreme za bilo kog holivudskog superheroja nisu uvek iste, niti su obeležene satima provedenim u podizanju tegova i ispraće visoko disciplinovanim programima.

On je zapravo daleko zainteresovaniji za spoljne aktivnosti i vežbanje na način koji bi pojedini ljudi mogli kvalifikovati kao funkcionalni fintes program namenjen za stvaranje forme. "Shvatio sam da je za mene daleko bolje da treniram radi stvari koje volim", izjavio je glumac. "Na primer, penjanje predstavlja nešto što me je uvek inspirisalo i pomagalo prilikom mojih priprema."

Vertikalno penjanje nije nimalo lako posebno za čoveka ovakve konstitucije. "Veoma je teško penjati se kada ste golem čovek", dodao je Momoa. "Međutim, vertikalno penjanje je moja ljubav čitavog života, ja jednostavno volim penjanje, volim osećaj koji mi pruža i naravno, dosta puta sam povredio tetive posebno zbog toga što sam veoma težak i bilo bi mi daleko lakše kada bih bio manji konstitucijom."

Momoa je nedavno iskoristio svoj Youtube kanal kako bi podelio svoje termine u penjačkom delu HUB teretane u Torontu. "Ovo je jedino vreme kada se mogu penjati pre nego što nastavim sa snimanjem Aquaman 2 naslova." Glumac je bez ikakve sumnje veoma srećan što ima priliku da posveti deo svog vremena vežbanju i teretani za penjenje, naglašavajući da ima posebno mesto u srcu za penjačke teretane upravo zbog toga što je odrastao u Ajovi i morao je da putuje veoma daleko kako bi mogao uživati u ovim aktivnostima.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group