Dvadeset i četiri sata sa najtežim prslukom u svetu fitnesa

Jutjuber Brendon Vilijams do sada je već imao priliku da svoje telo postavi pred prilično velike fizičke izazove u ime stvaranja sadržaja...

Ovaj mladić je na svom kanalu do sada predstavio telesne promene nakon gimnastičkog treninga tokom mesec dana, usavršavanje jednoručnog zgiba, izvodeći čak i brojne vojne fitnes testove. U svom poslednjem videu, Brendon je isprobao verovatno najteži izazov do sada, a on je sastavljen od nošenja najtežeg prsluka na svetu teškog 68 kilograma tokom dvadeset i četiri časa, dodajući ga svojoj telesnoj težini kako bi na nogama imao ukupnih 136 kg.

Nakon što je stavio prsluk na sebe uz pomoć svojih prijatelja, Vilijams je otišao na plažu kako bi odigrao laganu partiju odbojke, izgubivši nedugo nakon njenog početka. Ovaj čovek je otkrio da mu obično stajanje u redu i naručivanje obroka sa ovim dodatnim teretom na torzou predstavlja izuzetni napor.

Vilijams je zatim prešao u boksersku teretanu kako bi video da li je moguće sparingovati sa ovim glomažnim prslukom na telu. Nezadovoljan tokom svog eksperimenta, jutjuber je sa svojim prslukom krenuo na bazen kako bi video da li će mu voda pomoći da se oseća lakše, ali se jedva izborio sa ostankom na površini, jer je, sasvim logično, dodatni teret učinio da on automatski krene da tone čim ispruži svoje telo.

Na kraju, ovaj čovek pokušao je da uradi nekoliko zgibova, propadanja i sklekova tokom nošenja ovog prsluka, pre nego što ga konačno skine i preuranjeno završi svoja testsiranja. "Ne mogu da nosim ovaj prsluk više", izjavio je fitnes entuzijasta. "Telo mi je potpuno ubijeno, ne osećam krsta, isto je sa nogama i zglobovima."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group