Fitness - Vežbe

Stena otkriva zašto nikada ne prekida svoje treninge

Finale prve sezone Young Rock komedije/drame u produkciji kuće NBC, bazirano je na ranom životu i karijeri Dvejna Stene Džonsona...

Kraj serijala uključuje jedan ključan moemenat koji je bio citiran toliko puta da se zadržao u etru kao urbana legenda, a vezan je direktno za njegovu fanatičnu posvećenost treninzima, koja se nastavila u istovetnom maniru sve do današnjih dana.

Poznat po svojim intenzivnim vežbama, Džonson tvrdi da on nikada ne skraćuje svoje treninge, čak i onda kada mora ostaviti druge ljude da čekaju. Rvač koji je postao glumac podelio je relevantnan klip predstavljajući ga na Instagram platfromi, omogućujući svojim pratiocima kontekst onoga što on naziva "iskrenom i intenzivnom pričom, ali pre svega definišućom".

Radnja finala ide ovako hronološki i doslovce ispraćena - Tokom njegovih završnih godina u srednjoj školi, Stena je postao deo fudbalskog tima na Univerzitetu u Majamiju, američki fudbal je u pitanju, naravno. Međutim, kada je njegov trener Denis Erikson lično doleteo u Pensilvaniju kako bi mu ponudio zvaničnu školarinu, Džonson ga je ostavio bez odgovora tokom sat ipo vremena da bi na miru završio svoj započeti trening u teretani.

"Radio sam i imao opciju da prekinem svoj trening nedugo nakon što sam počeo ili budem zver i završim ga kako treba", napisao je Dvejn na svom nalogu. "Završio sam jako. Popizdeli su. Došao sam kući mokar kao iz pakla, gledao sam ih pravo u oči i priznao iskreno da sam morao završiti trening. Mojim gostima se to zapravo svidelo."

Čak i tada, za Stenu je bilo veoma važno za završi sve što je započeo, bez ranijih izlazaka ili polovičnih radnji. Na svu sreću, ovakve stvari su se po njega uvek završavale dobro. "Poslednjih godina, nema razloga da objašnjavam svima u mom ličnom i profesionalnom životu kako bi oni shvatili da ću ja uvek završiti svoje treninge", dodao je Džonson. "Završavanje posla predstavlja moje psihološko sidro."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group