Death Stranding – poslednji trejler

Stigao je i najduži trejler do sada koji otkriva najviše detalja o ovoj igri...

Death Stranded je igra koja je najavljena pre nekoliko godina i fanovi dugo vremena čekaju da vide o kakvoj je igri reč. Gejmplej i demo prikazi otkrili su nam kako ova igra izgleda i šta ćemo kao igrači raditi. Igra je bazirana po sistemu RPG, gde ćete svog lika moći da unapređujete i "budžite" i tako otključavate određene moći i sposobnosti.

Igra vas tera da istražujete, da razmišljate i da se trudite da preživite u nemilosrdnim prirodnim uslovima, kao i u borbama protiv opasnih životinja i neprijtelja. Kao što ćete videti u video klipu, lik kojeg kontrolišete ima mnoštvo gedžeta i opreme i kombinacije koje možete sa svojom opremom praviti su beskonačne, što će vam omogućiti da razvijete svoj igrački stil i da igricu prelazite na način koji vi želite.

Međuitm, do sada nismo imali prilike da otkrijemo mnogo toga o likovima, priči i svetu u kojem se nalazimo, ali nam je zato to poslednji i najduži trejler otkrio mnogo detalja koji nam pokazuju šta je naša misija i šta nas sve čeka u ovoj fenomenalnoj avanturi. U trejleru ćete videti i još gejmpleja, pa zato dobro obratite pažnju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group