Fun - Gaming

Diablo II: Resurrected kreće sa alfa testiranjem

Iako ne postoji zvanični datum premijere veoma isčekivanog rimasterovanog izdanja, studio Blizzard je nevezano za to napravio veoma dobar progres po pitanju Diablo II: Resurrected naslova, lansirajući prve alfa testove tokom prošlog vikenda...

Tehnički alfa test biće predstavljen jedino nekolicini srećnih igrača u svetu, koji su izabrani da postanu testeri igrice od devetog do dvanaestog aprila. Za ovu verziju, moguće je izabrati tri od sedam finalnih klasa u igri, varvara usredsređenog na mele oružija, amazonku ili čarobnicu.

U ovom testiranju neće biti nikakvih kapovanja nivoa i igrači će moći da lete kroz svaki nivo od Svetog Manastira u kome će se boriti sa Maiden of Anguish, Andariel, do udaljenih pustinjskih prostranstava Lut Gholein, u kojima je moguće sresti bosa Lord of Pain, Duriela. Blizzard će biti fokusiran na singl-player kampanje jer multiplejer nikada nije ni bio velika komponenta ove igre.

Za sve ljubitelje ove franšize bitno je naglasiti da mogu saznati nešto više o Diablo II: Resurrected rimasterovanoj igri iz videa u kome njeni tvorci pružaju dublji uvid u sve detalje i koji smo spremili za vas ispod preuzimajući ga sa zvaničnog sajta kompanije.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group