Muškarcima se raspadaju brakovi zbog Fortnajta

Nova istraživanja su pokazala da se 5% razvoda u 2018. godini desiio zbog uticaja video igre Fortnajt na muškarce...

Koliko je Fortnajt osvojio svet pokazuje i činjenica da se 5 % brakova iz ove godine završilo zbog ove Battle Royale igrice. Žene su bile te koje su tražile razvod, sa objašnjenjem da njihovi muževi sve više vremena provode za računarom i da zapostavljaju osnovne porodične potrebe, pa i redovan posao.

Fortnajt je više od pola godine najpopularnija igra na svetu i više od 350 miliona igrača igra ovu igru, to samo pokazuje i dokazuje koliko je ova igra osvojila svet. Problem jeste u tome što su 80% igrača muškarci, koji svoje slobodno vreme troše na igranje ove igre. Iako ima devojaka koje je takođe igraju, muškarci su ti koji su najviše u ovom virtuelnom svetu, a pripadnicama lepšeg pola to i te kako smeta.

Po rečima mnogih žena, situacija će se verovatno smanjiti, jer popularnost Fortnajta neće biti večita, ali one se plaše da će se Fortnajtovim primerom kreirati i duge igre koje će muškarce još više odvući od njihovih normalnih života.

Kreatori iz Fortnajta nisu dali nikakvu rekaciju na ovo, ali se oni i te kako trude da učine da ova igra ostane još dugo vremena na vrhu, a kako trenutni rezultati pokazuju, ne postoji igra koja može da obori ovu Battle Royal igru sa trona.

Foto: The Modern Man

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group