Fun - Gaming

Nova horor igra dolazi na PlayStation

RareBird Interactive komična horror igra Sinfeld, zasnovana na sitkomu sličnog imena – Seinfeld, konačno dolazi i na PlayStation 5…

Ova čudna, ali ipak interesantna igra stavlja igrače u ulogu Donatana, nećaka Džerija Sajnfelda, koji dolazi u vikend posetu svom ujaku. Ipak, “ujka Džeri” nije u mogućnosti da se druži sa Donatanom zbog “obaveza”, ostavljajući ga samog da istražuje bizarni post-apokaliptični grad. Kako Donatan istražuje Džerijev i Krejmerov stan i svet izvan njih, uključujući i fiktivni Monkov restoran, primoran je da završava zadatke i bori se sa čudovištima uz pomoć Spirit of Festivus.

“Pridružite se Donatanu dok preživljava na ulicama, nakon što ga njegov novo-usvojeni otac napušta oko tri ujutru u Velikoj Jabuci. On je zarobljen u beskonačnoj petlji noćnih mora, dok se bori kako bi pronašao krevet u kom će spavati”.

Sinfeld igra je incijalno kreirana na Dreams platformi, dok će remaster za PS5 koristiti Unreal Engine 4. “Veliki smo fanovi Hidea Kođime”, objašljava su-osnivač Rare Bird i jedan od tvoraca igre, Ostin Stok. “Kada je Kođima napravio P.T. prvo što mi je palo na pamet bilo je ‘o čoveče, ovo bi bilo savršeno za Sajnfeld’. Tu postoji stan, hodnik, i zapravo, to je čitavo jedno igralište”.

Pogledajte trejler ispod:

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group