Malignant - Novi horor triler režisera Džejmsa Vana

Novi horor film Malignant, predstavlja delo tvorca The Conjuring franšize i deluje da su svi napori uloženi kako bi iznenadio sve ljubitelje ovog žanra koji će  svakako poželeti da uživaju u njemu...

U drugom trejleru koji je nedavno predstavljen, moguće je videti glumicu Anabelu Volis koju proganja misterizona utvara poznata jedino kao Gabrijel. Novi horor film dolazi kao idejno čedo australijskog filmskog inovatora, Džejmsa Vana, koji nije bio zadužen samo za Conjuring univerzum, već je takođe predstavljao i koautora popularnog Saw i Insidious serijala. Nedavno, Van je završio rad na Furious 7 i DC Extended Universe nastavku Aquamen naslova, ali Malignant definitivno vraća ovog režisera u nešto mračnije i daleko brutalnije vode.

Kratak sinopsis Warner Bros studija glasi: "Malignant je poslednja kreacija arhitekte Conjuring univerzuma, Džejmsa Vana - Aquaman, Furious 7. Novi projekat predstvlja Vanov povratak korenima sa potpuno originalnim pričom i novim horor trilerom. U filmu, Medison je paralizovana zastrašujućim vizijama brutalnih ubistava, dok njen život postaje još komplikovaniji kada otkrije da su ovi užasavajući snovi zapravo deo još jezivije stvarnosti."

Kako režiser objašnjava u svom novom trejleru: "Želeo sam da uradim nešto što je prilično drugačije, istovremeno se vraćajući svojim korenima". Malignant će startovati sa prikazivanjem u bioskopima i na HBO kanalu od desetog decembra.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group