Samo nas dani dele od premijere druge sezone popularne serije The Witcher

Sudeći prema priči sa Instagram naloga stiliste i šminkera Žaklin Rethor, druga sezona popularne serije The Witcher zvanično je gotova...

Ovo obaveštenje dolazi nakon dugog i veoma iscrpljujućeg perioda snimanja, obeleženog odlaganjima zbog pandemije, tako da je za sve stpljive ljubitelje popularnog Netflix naslova ovo predivna vest.

Prošlo je više od godinu dana od kada su kamere počele sa snimanjem dugoočekivane druge sezone The Witcher serije. Snimanje je startovalo februara prošle godine, ali nije prošlo previše pre nego što je potpuno zaustavljeno.

Nastavak projekta dogodio se u avgustu prošle godine, kako bi ponovo rad na njemu bio odložen zbog pozitivnih testova među brojnih ljudima uključenim u seriju. Uprkos ovim preprekama, snimanje se konačno završilo i kraj svemu, vezano za kompletiranje druge sezone The Witcher serije, polako se nazire.  

Tokom snimanja publika je imala priliku da dobije dosta vesti u poslednjih nekoliko meseci, od obećanja manje konfuznog zapleta, do brojnih fotografija sa seta. Nova sezona bi trebalo da nastavi istim putem kao i Sapkovskove serije knjiga, prateći njihovu radnju, posebno događaje iz njegove treće novele Blood of Elves.

Zaplet ove novele trebalo bi da ljubiteljima televizijskog serijala pruži nešto više momenata koje očekuju otkako su glavni ljudi iza serije najavli da će ostati lojalni radnji iz knjiga, posebno Sirinu transformaciju iz stidljive princeze u punokrvnu ratnicu. Njen razvoj dolazi uz Geraltovu pomoć, koji neće samo pomoći Siri u razvijanju njenih borbenih sposobnosti i usavršavanju magije, već će takođe postati i njena jaka očinska figura.

Sa snimanjem gotovim sledeće sezone, svi ljubitelji ovog naslova moći će dosta lakše da dišu znajući da će se Geralt vratiti na Netflix veoma brzo. Za sada nije poznat tačan datum izlaska nove sezone The Witcher serije, ali je poznato da je pokrenut razvoj nastavaka koj će biti postavljeni radnjom 1200 godina pre događaja iz glavne priče, što će izaći kao prikvel sekvenca naručena od strane kompanije Netflix. Iako će svi obožavaoci ovog naslova morati da budu strpljivi, dobro je znati da se još mnogo The Witcher projekata nalazi na putu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group