Fun - Muzika i film

Top 5 razloga zašto ne smete propustiti novu SCI-FI seriju „HELSTROM“

Marvel nikada ne izlazi iz mode! Čak i kada ih pandemija koronavirusa na godinu iseli iz bioskopskih sala, junaci Marvelovih stripova čekaju nas na malim ekranima. Tako nas ove jeseni od 16. novembra, ponedeljkom u 22.00, na kanalu FOX, očekuje serija „Helstrom“ – poslastica za ljubitelje naučne fantastike, palih anđela i demona koji, ovog puta, svoje moći koriste za borbu protiv zla. U nastavku vam donosimo TOP PET razloga zbog kojih NE SMETE propustiti novi serijal iz FOX-ove kuhinje.

5. HELSTROM potpisuje autor serija koje smo obožavali!

Staro pravilo kaže: „Ako ne znaš šta je dobro, pitaj šta je skupo“. A autor serije „Helstrom“ jedan je od najskupljih. Pol Zbiševski, američki producent dva puta nominovan za nagradu Emi, domaćoj publici najpoznatiji je po serijama „Izgubljeni“ i „Agenti SHIELD-a“, čiju oproštajnu sezonu upravo gledamo četvrtkom od 22.00 na FOX kanalu. Budući da sa ovima nije omanuo, verujemo da će i „Helstrom“ nastaviti tradiciju uspeha.

4. Serija sa Marvel pedigreom

Činjenica je da junaci Marvelovog univerzuma suvereno vladaju svetskim filmskim, ali i TV nebom poslednjih godina. Serija „Helstrom“ nastala je po uzoru na istoimeni Marvelov strip iz 1973. godine. Sticajem okolnosti, Helstromovi su dugo bili omiljeno štivo istinskih ljubitelja stripa, te su tokom decenija uspeli da odole talasu komercijalizacije na kom su do širokog javnog mnjenja u međuvremenu „doplivale“ neke njihove danas mnogo  poznatije kolege. Zbog toga smo sigurni da će autentičnost biti najsnažniji adut Helstroma u borbi za njihov deo „TV kolača“.

3. Šta da radiš kad ti je tata – Sotonin sin?

U središtu radnje serije su brat i sestra Dejmon i Ana Helstrom, deca opasnog serijskog ubice i demona. Da bi svima bilo jasnije, njihov otac je, ni manje ni više – preobraćeni Sotonin sin. Nakon što se odrekao te „laskave“ titule, naravno, zaratio je sa silama podzemlja, a deci u nasleđe ostavio ne baš tako prijatan zadatak. O čemu je reč – saznaćete u sledećem pasusu.

2. Glavni junaci imaju natprirodne moći

Ostavimo li po strani da Dejmona Helstroma tumači britanski glumac Tom Osten, poznatiji nam kao nestašni princezin telohranitelj Džasper iz serije „Kraljevska porodica“ (sa Elizabet Harli i Džoan Kolins), najsnažniji adut „Helstroma“ je – radnja. Rešeni da se odreknu nasleđa svog oca, Dejmon i Ana priklonili su se silama dobra i svoje natprirodne moći koriste kako bi svet oslobodili od zla.

1. Glavni neprijatelj im je, logično – majka.

Borba sa silama zla neće im biti nimalo laka, jer je njihova majka Viktorija, takođe, posednuta demonima i zatočena u psihijatrijskoj bolnici. U ratu za spasenje sveta, Dejmon i Ana imaju saveznike: agentkinju iz Vatikana Gabrijelu Rozeti i borca protiv demona Henrija.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group