Fun - Zanimljivosti

Brazilski "Supermen" svojim moćima pokušao da zaustavi autobus

Smatra se da Supermen može uraditi sve, ali je jedan njegov imitator razočarao čitav tim kada je pokušao da zaustavi autobus koji ga je ipak udario...

U momentu kada je ovog Supermena udario autobus on je nastojao da Božijom rukom spasi svoj život. Luiz Riberio de Andrade, čiji je nadimak Supermen, udaren je autobusom u brazilskom kraju Bara dos Kokueiros, kada je njegov skeč krenuo po zlu. Trideset i pet godina star prezenter snimao se tokom pokušaja reinterpretacije filmskog zaustavljanja vozila.

Ovaj Supermen može biti viđen kako polako odlazi nakon što ga autobus udara, šaleći se: "Sada sam potpuno uveren da sam od čelika". Tokom drugog dela videa moguće je čuti ovog komičara kako izjavljuje: "Žaliću se na kočnice ovog autobusa. One definitivno ne rade". U intervjuu datom nekoliko dana kasnije lokalnim medijima, Luiz je rekao da je loše izračunao razdaljinu i na taj način završio kako je završio.

Ovaj čovek je takođe naglasio da je incident potpuno njegova krivica i da ne postoji problem sa kočnicama kao što se šalio u svom videu. "Ja preuzimam odgovornost za sve. Išao sam do kompanije kojoj autobus pripada kako vozač ne bi snosio bilo kakve posledice. Nije bilo nikakvih problema sa kočnicama. On je uradio šta je mogao i krivica je samo moja. Ovo je bio skeč kao i brojni drugi koje sam radio, ali ovoga puta se gotovo pretvorio u katastrofu, ali nije bio ozbiljan na svu sreću, zbog toga što je Božija ruka ipak bila prisutna."

"Nisam osetio ništa prilikom udarca, udaren sam svojom krivicom i veliko Božije čudo se dogodilo. Upravo ono mi je spasilo život i zaštitilo me u mojoj budaleštini." Transportna kompanija čiji je vozač bio uključen u čitav incident izašla je javno i naglasila koliko je bitno paziti na dešavanja u saobraćaju, preuzimajući sve potrebne mere kako bi se zaštitili.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group