Fun - Zanimljivosti

Diler koji se predstavljao kao Konor Mekgregor

Marka Naja, starog 34 godine, zaustavila je policija koja je pronašla stotine poslovnih vizitkarti sa imenom popularnog UFC borca Konora Mekgregora…

Ovaj čovek zaustavljen je u Stanvelu kada su policajci primetili njegove pokušaje odbacivanja paketića droge i dva mobilna telefona koje je sa sobom nosio. Naj se izjasnio krivim za posedovanje sa namerom rasturanja narkotika klase A, istovremeno vozeći bez vozačke dozvole i osiguranja. Guildford Crown Court čuo je i to da je Naj pružio policiji lažne detalje prilikom legitimisanja, tvrdeći da njega zapravo zovu Konor.

Ovaj čovek kod sebe je imao i nekoliko stotina vizit karti, sa McGregor Enterprise ispisom napred i Best Drops in Surrey pozadi. Kancelarija okružnog tužioca zaplenila je Najeve telefone i pronašla brojne poruke koje ga povezuju sa poslovima veznim za narkotike. Pretresom Markove adrese prebivališta otkrivena je velika količina borne kiseline, agenta koji se koristi za sečenje droge i koji može imati velike zdravstvene posledice po krajnje korisnike.

Policajci su takođe pronašli i veliku sataru na veoma pristupačnom mestu pokraj kreveta. Zahvaljujući proaktivnom radu timova za suzbijanje rasturanja narkotika, policija je sa ulica Velike Britanije sklonila još jednog opasnog dilera, sprečavajući Marka Naja da izazove dalju štetu žrtvama svojih zločina, stoji u zvaničnoj izjavi orkužnog tužilaštva.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group